2777
2789

انقدددددددددد تمیز بود و شسته رفته که کف کردم. دیروز اون اومد خونمون. من خونه رو خداروشکر تازه مرتب کرده بودم ولی ظرفا نشسته بود. دیروز با خودم میگفتم خداروشکر خونه ام تمیز بود اومد . امروز که رفتم خونه اشو دیدم فهمیدم از نظر اون احتمالا خونه من خیلی هم کثیف بوده. از سر شب افسرده شدم. چرا من انقد زن بی سلیقه و بی حوصله ای هستم 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

خودت با کسی مقایسه نکن شرایط روحی وجسمی همه مثل هم نیست

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

خب نباش

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز تمیز بود همه چیز هم شیک بود. من اصلا وسیله تزئینی تو آشپزخونه ام ندارم ولی اون همه چیزاش قشنگ و تمیز و تزئینی بود.مبلاش نو بود و تمیز یه چیزی هم انداخته بود رو مبل ها. مبل های ما خیلی کهنه و قدیمی شدن بور شدن رنگشون کدر شده. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
خب نباش

خب چجوری نباشم. بلد نیستم. از صبح مشغولم بازم هیچی همیشه تمیز نیست گاهی تمیزه

شاید وسواسیهخودشو از بین میبره '' چهار سال دیگه از کمر و''از دست وپا میفته

اره وسواسی هم هست. ولی فقط هم تمیزی نیست نمیدونم اصلا خونه اش یه جور خوبی بود. 

خب چجوری نباشم. بلد نیستم. از صبح مشغولم بازم هیچی همیشه تمیز نیست گاهی تمیزه

نریز که نخوای از صبح مشغول باشی تازه خانه دارم که هستی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نریز که نخوای از صبح مشغول باشی تازه خانه دارم که هستی

بچه بیشتر میریزه. خودمم تو شستن ظرفا تنبلم. مثلا روفرشی رو انداختم تو ماشین شستم پهن کردم همون شب بچه ام شیر کاکائو ریخت روش. دیگه واقعا حوصله ام نمیشه بشورمش میگم بذار بیشتر کثیف کاری کنه بعد. یا مثلا بچه ام انقد با پرده ور رفت تا چوب پرده کلا از بیخ و بن افتاد. یک ماهه شوهرم هی امروز فردا میکنه درستش نمیکنه. مثلا مبلا رو چیکار کنم که از ریخت افتادن. فعلا شرایطش ندارم عوضش کنم.