aworkfkcd مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 618 عنوان دارم دیوونه میشم از این همه هزینه کنکور 187 بازدید | 26 پست امروز داشتم حساب میکردم که چیا میخوام و چقدر میشهیازدهمم پول کتاب تست و کتاب نهایی و جزوه و استاد انقدریییی زیاده که روم نمیشه برم بگم به مادرم همه ش دارم فکر میکنم که چیکار کنم این هزینه ها کمتر بشههمه ش عذاب وجدان دارم 1403/06/14 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bidmeshk عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 8335 درستو بخونسرمایه گذاری برا آیندت در نظر بگیر به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
aworkfkcd مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 618 چقد شده خیلی زیاد میشه فقط ۵ تا کتاب تخصصی برای تست ۲ونیم میشهحالا برای کلاس و استاد نمیدونم چیکار کنم برای نهایی م میخوام فرمول ۲۰ بگیرم پوووفففف خیلیی گرون میشه
hactyea عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 1272 تجربی کارت سخت شد …ی اموزشگاه نسبتا ارزون پیدا کنکتاب تست میتونی دست دوم بگیری یا از کتاب خونه بگیریمیتونی با گوشی کار کنی و فیلمای سیب ترش رو ببینیبرا نهایی خیلی خیلی خوب بخونوپدر مادرتو شرمنده نکنموفق باشی(دوست داشتی کنکور ریاضی بده قبولیش راحته)
owowo عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 63 من امروز خواستم برا انتخاب رشته کارامو اوکی کنم۳۰۰ تومن فقط باید بدم که برا ازاد انتخاب رشته کنمسالی هم ۴۵ میلیون باهم میفتهکتابای دبیرستان چیزی نبودن در برابرش
aworkfkcd مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 618 عزیزم از خدا بخواه❤️ درسته ولی پولو از کجا بیارم وقتی مامانمم اون همه پول میده من عذاب وجدان میگیرمهمه ش میگه همینا بود اره منم هیچی نمیتونم بگم
1366sahar عضویت: 1396/06/16 تعداد پست: 3474 درسته ولی پولو از کجا بیارم وقتی مامانمم اون همه پول میده من عذاب وجدان میگیرمهمه ش میگه همینا بود ا ... عزیزم توکلت به خدا باشه دستهای خدا بیشمارند❤️❤️❤️
aworkfkcd مدیر استارتر عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 618 من امروز خواستم برا انتخاب رشته کارامو اوکی کنم۳۰۰ تومن فقط باید بدم که برا ازاد انتخاب رشته کنمسالی ... خیلی زیاد شدهدیگه همه چیز گرون شدهتازه اگر وضعیت مالی ت پایین باشعبدتر سخت تره
bidmeshk عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 8335 اگر موهات بلنده میتونی موهاتو بفروشی به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم