2777
2789
عنوان

شوهری ک از خداش باشه نباشی

117 بازدید | 13 پست

تو دعواها هزار بار گفته باشه خودت برگشتی گردن خوردت توعه لجن رو تحمل نمیکنم زن زندگی نیستی تو از اول هیجی نبود تو فلان تو بهمان جلو مادرش پدرش...😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترخدا؟۲۲ سالمه توضیح بده کامل

اخه سنی هم نداری🤦🏻‍♀️

من 16 سالگی دادن به اون بیشعور ک نمیخام اسمشو بیارم خیلی ازارم میداد با زنای هرزه بود شبا نمیومد خونه کتک میزد خلاصه من خیلی تحمل کردم ولی دیگ گفتم نمیخامش رفتیم شکایت و دادگاه بعدشم طلاق یع سال بعد با شوهرم ازدواج کردم خیلی خیلی ادم خوبیه انگار تو این سالا هر چی سختی کشیدم الان داره جبران میشع

اخه سنی هم نداری🤦🏻‍♀️من 16 سالگی دادن به اون بیشعور ک نمیخام اسمشو بیارم خیلی ازارم میداد با زنای ...

سختی ک خیلی کشیدم اولا کار نمیکرد بعد رفیق بازی بعد اخلاق گند بعد شریکی ک هنوز تو ی خونه هستم یکم دگ خونم تکمیل میشه توهین تحقیرآمیز ک یادم نمیره س ماه خونه پدرم بود اصلا ی پیام نداد خیلی حالم خرابه

سختی ک خیلی کشیدم اولا کار نمیکرد بعد رفیق بازی بعد اخلاق گند بعد شریکی ک هنوز تو ی خونه هستم یکم دگ ...

منم دقیقا مث تو بودم منو میزد قهر میکردم دو سه ماه خبری ازم نمیگرفت بزرگترا میومدن بینمونو درس کنن میرفتم خونم بعد میگفت خودت اومدی و فلان 

میدونم چی میگی منم قبلا مث تو بودم یه ازدواج ناموفق داشتم ک همیشه منو خورد میکرد طلاق گرفتم الان با ...

منم دارم جدا میشم شوهرم تو دعواها خیلی خوردم می‌کرد زنگ میزد پدر و مادرش میومد جلوی اونا به خونواده ام فوش میداد الان که داریم جدا میشیم شرایط برام سخت تر شده، الان از زندگیت راضی هستی؟

من میترسم دیگه نتونم ازدواج کنم و تنها بمونم

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃