یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من 16 سالگی دادن به اون بیشعور ک نمیخام اسمشو بیارم خیلی ازارم میداد با زنای هرزه بود شبا نمیومد خونه کتک میزد خلاصه من خیلی تحمل کردم ولی دیگ گفتم نمیخامش رفتیم شکایت و دادگاه بعدشم طلاق یع سال بعد با شوهرم ازدواج کردم خیلی خیلی ادم خوبیه انگار تو این سالا هر چی سختی کشیدم الان داره جبران میشع
اخه سنی هم نداری🤦🏻♀️من 16 سالگی دادن به اون بیشعور ک نمیخام اسمشو بیارم خیلی ازارم میداد با زنای ...
سختی ک خیلی کشیدم اولا کار نمیکرد بعد رفیق بازی بعد اخلاق گند بعد شریکی ک هنوز تو ی خونه هستم یکم دگ خونم تکمیل میشه توهین تحقیرآمیز ک یادم نمیره س ماه خونه پدرم بود اصلا ی پیام نداد خیلی حالم خرابه
میدونم چی میگی منم قبلا مث تو بودم یه ازدواج ناموفق داشتم ک همیشه منو خورد میکرد طلاق گرفتم الان با ...
منم دارم جدا میشم شوهرم تو دعواها خیلی خوردم میکرد زنگ میزد پدر و مادرش میومد جلوی اونا به خونواده ام فوش میداد الان که داریم جدا میشیم شرایط برام سخت تر شده، الان از زندگیت راضی هستی؟