2777
2789
باشه😃

سعید حسینی و سجاد رزمجو و آهنگای فدیمی شروین پناهی و جاسم خدارحمی و...

اینا صداشون محشره 

عاشقشون میشی 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوفف سی آیی رو زگار🥲💔هاا همو قبل امضاش کردم بی شماره کل خانوادمون هم امضاش کردیم

مهم 

ار دنانه بردن تیمو ایچو د جی زندی نیسه کلا استانکونه نیبو هناسه زه منش

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

دا اوچو بختیاری و بویری مهلی هسی اینستا چنتاش اومن پیویم ولی و شانس خوا خو کردی مو وم گفتر تر بین🤦� ...

خوبه خو گفتر ایطو بهتره ده سال هم اختلاف سنی بو خوبه چون مرد پخته تر ایابو 

مردل دیر و سن بلوغ آیرسن باید یکم پخته تر وابون😶😐💔

اختلاف سنی تا ده سال خوبن بیشتر هه یو نخوبه

❄️

فقط وخاطر تو😃

فقی سیتو ایگن 

(و)ایچو و کار نیبرن رودوم❤️❤️

بخاطر تو ایبو سیتو

دنا شی شو؟؟؟تو فارسی بو

میگم اگه دنا رو بردن دیگه جای زندگی نیست اینجا نمیشه نفس کشید حتی

خوبه خو گفتر ایطو بهتره ده سال هم اختلاف سنی بو خوبه چون مرد پخته تر ایابو مردل دیر و سن بلوغ آیرسن ...

اینگل مهلی گپو بین 

دوازده تا پونزده سال اختلاف حساب کن!!

دیم دوور ایدا و اینگل؟؟گله جمالت نازلو ایری سیشو😂😂

نه بچم مامانبزرگش لره خودش ترک❤️

چجو میشه؟ یکم بیشتر توضیح میدی؟

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

اینگل مهلی گپو بین دوازده تا پونزده سال اختلاف حساب کن!! دیم دوور ایدا و اینگل؟؟گله جمالت نازلو ایری ...

بازم بهتره هرچی سنش بیشتر بو 

معنی جمله دومته نفهمسم ببار ده ایگی

❄️

همین جمع انشالله تاپیک بعدی هم باشید😂❤️

ایه نبیدم تگم کو بی زحمت 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀