2777
2789
عنوان

به نظرتون کدومششش😭

83 بازدید | 8 پست

شیمی / بهیاری / حقوق قضایی / تربیت بدنی / آموزش ابتدایی / علوم تربیتی / حسابداری / کامپیوتر / برق / مدیریت ها

لطفا اگه آشنایی داشتین یا تجربه ای دارین داخل این رشته ها بهم بگین خیلی خیلی ذهنم درگیره چند ماهه و هنوز نمیدونم باید چیکار کنم 

بی زحمت با دلیل بگین اگه رشته ای رو تایید یا رد کردین🥺💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هدفت ادامه تحصیله شیمی، چون ارشد خیلی تنوع دارهاگر بازار کار میخوای اموزش ابتدایی اخه چیزایی ک گ ...

آره عزیزم چون رتبم خوب نشده باید مثلا یا با سوابق انتخاب رشته کنم یا برم آزاد این رشته هارو

اگر هدفت ادامه تحصیله شیمی، چون ارشد خیلی تنوع دارهاگر بازار کار میخوای اموزش ابتدایی اخه چیزایی ک گ ...

بازار کار آموزش ابتدایی ضعیف نیست؟ 

اگه روی ۶-۷ تومن باشه به نظرم واقعا خیلی ناحقیه

برا همشون شغل و بازار کار وجود دارهچیزی که مهمه علاقته،ببین کدومو دوس داری همونو انتخاب کن

واقعا دیگ علاقم برام اهمیتی نداره همه از رشته ها بد میگن آدمو واقعا از درس خوندن زده میکنن 

بازار کار آموزش ابتدایی ضعیف نیست؟ اگه روی ۶-۷ تومن باشه به نظرم واقعا خیلی ناحقیه

ببین بنظرم کلا روی کار با رشته تحصیلی اصلا حساب باز نکن

بری دانشگاه محیط و ببینی،تعداد دانشجو هارو ببینی دستت میاد ک کلااا نباید امیدی ب اشتغال تو رشته خودت داشته باشی

کلا صفر و صدیه دیگه

یا بازار کار دارن با حقوق کم

یا کلاااا بازار  کار ندارن ینی همون حقوق کم هم گیرت نمیاد

دیگه باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی