2777
2789
عنوان

بچها یه سوال اونایی که مهریه گرفتن باهاش چیکارکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 33 پست
نمیدونم امشب گفتم نمیدم حقمه میخواد ماشینشوجدید کنه برگشت گفت خجالت بکش کم پشتت بودم مگه مایه خانواد ...

بی احترامی نکن اما قاطع باش. پس فردا اگه محتاج کسی بشی از چشم میفتی. اونوقت همین پدرت سرزنشت میکنه که نه ازدواج درستی داشتی، نه تونستی کاری انجام بدی واسه زندگیت.

ببین گلم تو در ازای زندگی از دست رفتت این مبلغ و گرفتی، نباید مفت از دست بدی. خیلی حواست و‌جمع کن

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

چند وقت پیش به نفر تاپیک زد که پول مهریه داده به پدرشبعد از چند سال که خواسته پس بگیرهپدرش گفته چه ک ...

میدونم ولی اگه ندمم باهام لج میشه میگه توپول بی ارزشوبه ماترجیح دادی

غبارغم برود،حال خوش شود..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیزاره برم سرکار میگه به چه دردت میخوره مهریت تو هرچی بخوایی من بهت میدم

آدمی کا جدا شده باید از لحاظ مالی مستقل از حتی پدرو مادر باشه 

اینو از من داسته باش 

حتی اگه بهتربن پدرو مادر باشن

زندگی مثل عسل شیرینه 💜 گاهی ام یه کوچولو دلو میزنه که طبیعیه دیگه💜
آدمی کا جدا شده باید از لحاظ مالی مستقل از حتی پدرو مادر باشه اینو از من داسته باش حتی اگه بهتربن پد ...

میدونم من گفتم اون حق منه ناراحت شد شدید میدونم ندم میگه تاآخر عمرت دیگه رومن حساب نکن ازم دل چرکین میشه

نمیزارن برم سرکار میگه خودم خرجتومیدم

قبول نکن، تو دیگه اختیارت دست خودته. یه ماشین بخر، برو سرکار...موضوع فقط خرجی نیست. تو باید سرت گرم باشه تا دغدغه ها و مشکلاتی که پشت سر گذاشتی و فراموش کنی و به زندگی برگردی. یه شغل خوب، خیلی میتونه بهت کمک کنه

با این لحن نباید میگفتیولی خودت برای پولت نقشه میکشیدی تا کس دیگه نخواد نقشه بکشهالان با لحن بهتر قض ...

کلا یجوری هرچی بگم باز یاباید بدم یاازم کینه به دل میگیره

قبول نکن، تو دیگه اختیارت دست خودته. یه ماشین بخر، برو سرکار...موضوع فقط خرجی نیست. تو باید سرت گرم ...

اصلا هیچ درکی ندارن نمیدونن حالم بده شکست خوردم بجای دلداری میگن حقته زندگیتو حفظ میکردی الانم بخاطرسکه توروی ما وایمیستی

دوستان اینقدرنگید نده نده ،چون دارن باهم زندگی میکنن پدرش راست میگه پشتشه الان اگه همین پدر نزاره خونش زندگی کنه میدونید با۱۴ تا سکه هیچ کاررری نمیتونه بکنه،همین که سقف بالاسرته ومیگه هرچی بخاب تهیه میکنم تودش خیلیه ،مودبانه بگو میدم ولی وقتی لازم داشتم بهم پس بدین یابه مامانت بگو که بهت پس بدن کم کم 

اصلا هیچ درکی ندارن نمیدونن حالم بده شکست خوردم بجای دلداری میگن حقته زندگیتو حفظ میکردی الانم بخاطر ...

پس محکم وایسا و حقت و به بنی بشری نده. پدر مادرتم وظیفشونه تورو گردن بگیرن. به میل خودت که به این دنیا نیومدی، باید پات وایسن. یه جای خوابم نمیخوان بهت بدن. برو سرکار از درآمدت کمکشون کن ولی پول مهریت و به هیچکس نده. اگه بدی پشیمون میشی، مطمئن باش