2777
2789

کجاها در مقابل خانواده همسرتون خیلی بی سیاست رفتار کردین ؟

عواقب اون بی سیاستی ها چیشد؟

بیاید تعریف کنید درس عبرت بشه برامون

🥺

اگه دوست داشتین اونجاها هم که با سیاست رفتار کردین رو بگین و بگین هم که عواقبش چی شد 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

در مورد مشکلات خانوادم باهاشون صحبت کردم

و یه جایی شد چماق خورد به سر خودم🤐

در مورد سیاست هم چند ساله فقط با نتیجه کارای مثبتم در حق خودم و شوهرم فقط سوپرایز  میشن و سر از زندگیم نمیتونن در بیارن

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

انقدر بی سیاست بودم که اونها رو از خودم میدومستم و از جون و دل براشون مایه میذاشتم بعد از قمار شوهرم و مشکلاتی که براز کارش پیش اومد و کارش رو از دست داد بدترین رفتارها رو باهام داشتن الانم که چند ساله قطع رابطه هستیم دیشب دختر و پسرم با پدرشون خونه عمه ش رفتن عمه هاش کادوی تولد پسرم رو دادن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راجب یه موضوعی باهام درد و دل کرد ، من فکر کردم داره طعنه میزنه بهم و تو دعوا اون حرفو کوبیدم تو سرش ، دیگه بهم اعتماد نمیکنه چیزی رو بگه.

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 
در مورد مشکلات خانوادم باهاشون صحبت کردمو یه جایی شد چماق خورد به سر خودم🤐در مورد سیاست هم چند ساله ...

مثلا چکار میکردی که باعث شد سورپرایز بشن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یادم همسرم کلی از کارای خونه برام انجام میداد من ساده هم پیش یکی از اعضا خانوادش گفتم اونم رفته بود به مادرشوهرم اینا گفته بود بعد مث اینکه بعد ها فهمیدم بخاطر کار کردنش تو خونه کلی طعنه و اذیت کردنش اونم دیگ خیلی کم کار میکرد یا بهانه میاورد انجام نمیداد😐البته بعد بچمون دنیا اومد دوباره همون شد ولی دیگ به کسی نگفتم خخ

انقدر بی سیاست بودم که اونها رو از خودم میدومستم و از جون و دل براشون مایه میذاشتم بعد از قمار شوهرم ...

ولی کلا بعضی آدم ها ذات خوبی دارن همون‌طور که شما اونا رو از خودتون میدونید اون ها هم همینطوراند 

دیدم همچین خانواده هایی رو پدرشوهر و جاری و عروس و این چیزا از دل و از جون برا هم مایه میزارن و واقعا همه عاشق همن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راجب یه موضوعی باهام درد و دل کرد ، من فکر کردم داره طعنه میزنه بهم و تو دعوا اون حرفو کوبیدم تو سرش ...

کی بود؟مادرشوهرت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یادم همسرم کلی از کارای خونه برام انجام میداد من ساده هم پیش یکی از اعضا خانوادش گفتم اونم رفته بود ...

قدر همسرت رو بدون 

موارد دیگه رو هم نگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی بود؟مادرشوهرت؟

نه شوهرم راجب اونا یه چیزی گفت بهم

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با