2777
2789
عنوان

آگهی برای داشتن ادمین

63 بازدید | 10 پست

بچه های این روز ها خیلی ها دنبال کار ادمینی هستند از جمله خودم ! ولی چندتا کلاه برداری که تو این مورد به چشم خورد رو خدمتتون میگم شماهم اگه کلاهبرداری دیدید بگید که بقیه دوستان مطلع باشن 

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

اولیش این سایت هایی هستند که میگن دایرکتر و فلان و فلان میخوایم و یه پولی بدید ثبت نام کنید و اینا😁اینارو دیدید دوتاپا دارید دوتاهم قرض کنید و با سرعت نور در برید 

اینم بگم بحث چندغازی که از ادم کش میرن نیس بحث زرنگ بازیه که در میارن

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولیش این سایت هایی هستند که میگن دایرکتر و فلان و فلان میخوایم و یه پولی بدید ثبت نام کنید و اینا😁 ...

منم حسابی زخم خوردهم🤣

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

مورد دوم جدیدا یاد گرفتن اینه که تو دیواری اگهی میزنن و ایدی میدن تا اینجا همچیش عادیه

مورد دوم جدیدا یاد گرفتن اینه که تو دیواری اگهی میزنن و ایدی میدن تا اینجا همچیش عادیه

بعد میگن چون جز مجموعه ما بشید خودکار براتون حقوق واریز بشه باید ویپاد و ب،لو بانک با کد دعوت ما برید😂 و بعدم بلاک میشید

من موندم واقعا این چس تومن ها کجای دلشون رو میگیره

بعد میگن چون جز مجموعه ما بشید خودکار براتون حقوق واریز بشه باید ویپاد و ب،لو بانک با کد دعوت ما بری ...

میگن اسم و مشخصات بزار و شماره و از تلگرام پیام بزار

نه این خیلی کاربلد بود😆 حالا میگه حضوری باید بیای میگم اوکی ادرس هی سین میزنه جواب نمیده بعدم پاک کرده و بلاک