2777
2789
عنوان

تب و لرز

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 24 پست
انگور و طالبی خوردی احتمالا.ما هم ۳تاییمون مریض شدیم

من فكر كنم از دوستم گرفتم 🤦🏻‍♀️رفتيم بيرون احتمالا همونه چون جاي ديگه نرفتم 

انگور اينام نخوردم

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذای روغنی اصلا نخور.آب پز

مرسي عزيزم❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
من فكر كنم از دوستم گرفتم 🤦🏻‍♀️رفتيم بيرون احتمالا همونه چون جاي ديگه نرفتم انگور اينام نخوردم

اول من گرفتم بعد همه.

ناخن هاتون برای نامحرم جاذبه ایجاد میکنه خواهرم.😊💚💚💚💚💚

اینا گناهه‌.کتاب ۳دقیقه درقیامت

شنود

تقاص

این ۳تا کتاب و بخونی زندگیت ازین رو به اون رو میشه.اگه نخونی ضرر کردی.التماس دعا.یا علی💚

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

پاشو برو دکتر

منتظرم همسرم بياد خونه ماموريت بوده

واقعا توان ندارم اسنپ بگيرم ميترسم يارو ام مريض بشه🤦🏻‍♀️

اول من گرفتم بعد همه.ناخن هاتون برای نامحرم جاذبه ایجاد میکنه خواهرم.😊💚💚💚💚💚اینا گناهه‌.کتاب ۳د ...

اعتقادي ندارم عزيزم🙏🏻❤️

چرا عزیزم.مگه کافریم ما خدایی نکرده؟؟؟؟

عزيزم من حالم خوب نيست اونوقت شما مياي درباره چيزي ك نظر نخواستم و به شما مربوط نيست حتي ، با من بحث ميكنيد؟🙃

من هفته ديگه ناخنم رو ريموو ميكنم چون از رفتن ب سالن خسته شدم اما مثل هميشه لاك رو ميزنم ، اينام كاشت نيست لاك ژل هستش فقط ! و بله اعتقادي ب اسلام ندارم اين يه چيز شخصيه. شما ميخواي رعايت كن و احكام رو انجام بده اما من ظرز فكرم مثل شما نيست.

بدرود💖