2777
2789
عنوان

کیا بچه کلاس اولی دارن

144 بازدید | 18 پست

سلام مامانا کیا امسال بچه کلاس اولی دارن چیا باهاشون کار کردین چه جوری آمادشون کردین برا ورود به کلاس اول ممنون میشم هر کس تجربه داره بیاد بگه

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم میره کلاس اولخودمم معلم سال اولمچیزی راجب درس و الفبا با بچه کار نکنید لطفا

نشانه ها رو پیش دبستانی به صورت آوا ورزی اول و آخر باهاشون کار کردن .دست ورزی چی باهاش کار کنم الان تو خونه نقاشی می‌کشه موقع رنگ آمیزی میگه مامان دستم درد می‌کنه خیلی ناراحتم

اینکه دست چپ و راست وبلد باشه عددها تا ده بشماره ودیگه اینکه صداها مثلا کلمه استخر صدا ی اولش چیه صدای آخرش چیه   بیشتر شنیداری 

تمرین‌هایی مثل جدا کردن حبوبات قیچی کردن کاغذن خیلی خوب

پسرم می‌ره کلاس دوم 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
نشانه ها رو پیش دبستانی به صورت آوا ورزی اول و آخر باهاشون کار کردن .دست ورزی چی باهاش کار کنم الان ...

هنوز دستا ضعیفه 

خمیربازی 

برش کاغذ با قیچی 

مچاله کردن کاغذ 

رنگ امیزی هم خوبه ولی اگه پسره حوصلش سر میره ،اگه دختره با رنگ امیزی کوچیک شروع شه 

اینطور نیس تو کلاس یسره بنویسن ،یا جندصفحه نوشتنی انجام بدن 

معلم راه میاد بابچهها

قبل پیش دبستانی تا حدودی نوشتن بلد بود تو پیش دبستانی معلمشون دوباره الفبا رو باهاشون کار کرده تو تابستون هم به خواست خودش کمی خوندن و نوشتن یادش دادم و شعر و اعداد و زبان انگلیسی 

من تو تابستون دوست دارم بچه فقط خوش بگذرونه درس نخونه ولی چون خودش علاقه مند بود کتاب های گاج کلاس اول رو تمرین کرد 

بقیه چیزا هم که قرار یادبگیرند مثل جنع و تفریق و ساعت و ‌...رو من باهاش کار نکردم چون به نظرم معلم بگه بهتره ولی خودش بلد بود 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

قبل پیش دبستانی تا حدودی نوشتن بلد بود تو پیش دبستانی معلمشون دوباره الفبا رو باهاشون کار کرده تو تا ...

کتاب چی باهاش کار کردین

کتاب چی باهاش کار کردین

اگه بچتون علاقه مند نیست اذیتش نکنید براش زوده تمرین ‌

کتاب داستان هاش رو علامت گذاری کردم خودش تلاش میکنه برای خوندن .

کتاب های گاج پیش دبستانی و کلاس اول EQ .

برای زبان هم کارتون های انگلیسی میبینه و کتاب داستان های انگلیسی

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

هنوز دستا ضعیفه خمیربازی برش کاغذ با قیچی مچاله کردن کاغذ رنگ امیزی هم خوبه ولی اگه پسره حوصلش سر می ...

ممنون ناراحتم اگه تو کلاس نتونه بنویسه از دوستاش عقب بیفته پس معلم راه میاد با بچه ها