یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسرم میره کلاس اولخودمم معلم سال اولمچیزی راجب درس و الفبا با بچه کار نکنید لطفا
نشانه ها رو پیش دبستانی به صورت آوا ورزی اول و آخر باهاشون کار کردن .دست ورزی چی باهاش کار کنم الان تو خونه نقاشی میکشه موقع رنگ آمیزی میگه مامان دستم درد میکنه خیلی ناراحتم
قبل پیش دبستانی تا حدودی نوشتن بلد بود تو پیش دبستانی معلمشون دوباره الفبا رو باهاشون کار کرده تو تابستون هم به خواست خودش کمی خوندن و نوشتن یادش دادم و شعر و اعداد و زبان انگلیسی
من تو تابستون دوست دارم بچه فقط خوش بگذرونه درس نخونه ولی چون خودش علاقه مند بود کتاب های گاج کلاس اول رو تمرین کرد
بقیه چیزا هم که قرار یادبگیرند مثل جنع و تفریق و ساعت و ...رو من باهاش کار نکردم چون به نظرم معلم بگه بهتره ولی خودش بلد بود
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑