2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برای کیک تولد می خواهی بزار یه دستور دیگه از شف طیبه بهت میدم اگر نه که برانیز رو از شف طیبه درست کن حالشو ببر خیلی خوشمزست
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
چون کره داری من برانیز رو توصیه می کنم کره 225 گرم شکر 2 لیوان سرخالی وانیل 2 ق چ تخم مرغ 4 عدد پودر کاکائو سه چهارم لیوان آرد یک لیوان بیکینگ پودر نصف ق چ نمک یک پنس
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
کره رو توی کاسه میریزیم و چند ثانیه میذاریم توی مایکروفر در حدی که ذوب شه شکر و وانیل رو بهش اضافه میکنیم کمی ویسک میکنیمدونه دونه تخم مرغها رو توی کاسه میشکنیم و هر بار ویسک میکنیم تا مخلوط شه یه نکته که در مورد براونیز بهتره همیشه توی ذهنتون داشته باشید اینه که چون براونی بافت کیکی نداره و بیشتر بافتش به فاج نزدیکه نیازی نیست که تخم مرغها در حدی هم زده بشن که کف کنن چون یکی از عوامل ایجاد پف در کیکها خوب هم زده شدن تخم مرغه. پس فقط در حدی ویسک میکنیم که تخم مرغها مخلوط شن (وقتی گفتم کلش یک دقیقه هم طول نمیکشه منظورم همین بود) مجبورم تکرار کنم.... کیفیت پودر کاکائو بسیار بسیار مهمه چون کل طعم براونی بستگی به همین پودر کاکائو داره. مارک و قیمت مهم نیست بلکه این طعم و عطر کاکائوست که اهمیت داره. هر چی بگم که چقدر عطر و طعم پودر کاکائوی هرشیز رو دوست دارم کم گفتم. من اعتقاد دارم وقتی یه مارکی کیفیتش خوبه باید واسه اش تبلیغ کرد. هرشیز از اون مارکهاست. حالا گذشته از قیمت بسیار بالا و کمیاب بودنش پودر کاکائوی هرشیز چیزیه که من اول از همه به دوستای خودم پیشنهادش میکنم. این چیزا بستگی به ذائقه داره اما اگر کسی نظر من رو میخواد همینقدر بگم که من خرمای معمولی رو توی پودر کاکائوی هرشیز میغلتونم و سر سفره میذارم در حد اشرافیت کیفیتش بالا میره پودر کاکائو رو اضافه کرده در حدی ویسکش میکنیم که کاملا مخلوط شه آرد و بیکینگ پودر و نمک رو اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن ویسک میکنیم اگر مایل بودید میتونید توش مغز گردو یا فندق یا بادام هم بریزید قبل از شروع کار باید قالبی در حدود 23 در 33 سانت رو کاغذ روغنی انداخته چرب کرده و کنار بذاریم همچین قبل از شروع کار باید فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار بدیم تا کاملا گرم شه مایه رو توی قالب میریزیم. سطحش رو با قاشق صاف میکنیم توی فر قرار میدیم به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که تستر "تقریبا" تمیز بیرون بیاد (نه کاملا بلکه تقریبا) قالب رو از فر خارج کرده و اجازه میدیم براونی توی قالب کمی سرد شه مطابق میل برش زده و سرو میکنیم
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. سفیده و زده را جدا کنید و سفیده را خوب بزنید تا کاملا فرم بگیرد. توصیه شف : این قسمت از مهمترین قسمتهای ساختن این کیکه و باید تمام نکاتی رو که در مورد ساختن مرنگ توضیح دادم اینجا رعایت کنید. یعنی اگه یه تیکه ای از پوست تخم مرغ یا یه کم از زرده توی سفیده ریخت با انگشت بر ندارید و از قاشق تمیز و خشک استفاده کنید. یک قطره آب یا چربی باعث خراب شدن کار میشه. باید سفیده رو خوب بزنید یعنی شما باید اثر پره های هم زن رو روی سفیده ببینید.زرده را باشکر و وانیل و آب جوش خوب بزنید تا کرم رنگ شود. ( مطابق تصویر) توصیه شف : یکی دیگه از دلایل اسفنجی شدن کیک خوب زدن زرده ست. پس اونقدر بزنید تا شکر کاملا حل بشه و یه کرم یکدست و روشن بدست بیاد. دقت کنید به محض اضافه کردن آب جوش باید خوب بزنید تا زرده نبنده. پس آب رو کم کم اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و آن را کم کم به زرده اضافه کنید. توصیه شف : زیاد نزنید که اثر بیکینگ پودر از بین بره و در عین حال خوب آرد رو مخلوط کنید که گلوله گلوله نباشهسفیده را توی زرده فولد کنید. یعنی مثل تا زدن عمل کنید. هم نزنید. قاشق چوبی را به صورت دورانی از پایین به بالا حرکت دهید. توصیه شف : باید خوب فولد کنید که هیچ گلوله سفیده ای نداشته باشید. ولی حرکات قاشق نباید به شکلی باشه که کف سفیده از بین بره . این قسمت کار شدیدا مهمه و اگه زیادی هم بزنید و حباب ها از بین بره ، کیکتون تخته ای میشه نه اسفنجی! باید در نهایت این چیزی بشه که توی تصویر میبینید ( اگه فیلتر نباشه و اصلا چیزی ببینید!) ته قالب ( مهم نیست چه سایز و اندازه ای باشه. ولی به تناسب ، ضخامت کیکتون کم یا زیاد از آب در خواهد اومد) کاغذ روغنی گذاشته ( لازم نیست چرب کنید) و مواد را خیلی آهسته در قالب بریزید . توصیه شف : ببینید ، من باز هم تاکید میکنم ، این کیک خیلی حساسیه و باید باهاش خیلی ظریف برخورد کنید . یعنی سفیده رو خیلی خوب بزنید. زرده رو خیلی خوب بزنید. موقع فولد کردن خیلی مواظب باشید و در نهایت موقع ریختن توی قالب دقت کنید که خیلی آهسته اینکار رو انجام بدید که حباب ها از مخلوط خارج نشند یعنی ضربه ای به ظرف نخوره. در این مرحله با کیکتون باید مثل یک نوزاد برخود کنید چون شدیدا حساسه!!! مخلوطی که دارید شله و پر از حباب های ریزه . مقدار آرد از کیک های دیگه خیلی کمتره و مخلوط سفتی به شما نمیده و این "کرم مانند" بودن مخلوط باعت میشه که بعد از پخت کیکتون شدیدا لطیف باشه! در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792