کره رو توی کاسه میریزیم و چند ثانیه میذاریم توی مایکروفر در حدی که ذوب شه شکر و وانیل رو بهش اضافه میکنیم کمی ویسک میکنیمدونه دونه تخم مرغها رو توی کاسه میشکنیم و هر بار ویسک میکنیم تا مخلوط شه یه نکته که در مورد براونیز بهتره همیشه توی ذهنتون داشته باشید اینه که چون براونی بافت کیکی نداره و بیشتر بافتش به فاج نزدیکه نیازی نیست که تخم مرغها در حدی هم زده بشن که کف کنن چون یکی از عوامل ایجاد پف در کیکها خوب هم زده شدن تخم مرغه. پس فقط در حدی ویسک میکنیم که تخم مرغها مخلوط شن (وقتی گفتم کلش یک دقیقه هم طول نمیکشه منظورم همین بود) مجبورم تکرار کنم.... کیفیت پودر کاکائو بسیار بسیار مهمه چون کل طعم براونی بستگی به همین پودر کاکائو داره. مارک و قیمت مهم نیست بلکه این طعم و عطر کاکائوست که اهمیت داره. هر چی بگم که چقدر عطر و طعم پودر کاکائوی هرشیز رو دوست دارم کم گفتم. من اعتقاد دارم وقتی یه مارکی کیفیتش خوبه باید واسه اش تبلیغ کرد. هرشیز از اون مارکهاست. حالا گذشته از قیمت بسیار بالا و کمیاب بودنش پودر کاکائوی هرشیز چیزیه که من اول از همه به دوستای خودم پیشنهادش میکنم. این چیزا بستگی به ذائقه داره اما اگر کسی نظر من رو میخواد همینقدر بگم که من خرمای معمولی رو توی پودر کاکائوی هرشیز میغلتونم و سر سفره میذارم در حد اشرافیت کیفیتش بالا میره پودر کاکائو رو اضافه کرده در حدی ویسکش میکنیم که کاملا مخلوط شه آرد و بیکینگ پودر و نمک رو اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن ویسک میکنیم اگر مایل بودید میتونید توش مغز گردو یا فندق یا بادام هم بریزید قبل از شروع کار باید قالبی در حدود 23 در 33 سانت رو کاغذ روغنی انداخته چرب کرده و کنار بذاریم همچین قبل از شروع کار باید فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار بدیم تا کاملا گرم شه مایه رو توی قالب میریزیم. سطحش رو با قاشق صاف میکنیم توی فر قرار میدیم به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که تستر "تقریبا" تمیز بیرون بیاد (نه کاملا بلکه تقریبا) قالب رو از فر خارج کرده و اجازه میدیم براونی توی قالب کمی سرد شه مطابق میل برش زده و سرو میکنیم
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼