2777
2789

لطفا هر کسی از هر برندی راضی هست بگه از چه مارکی و چه نوع محصولیش راضی بوره مثلا یه برند ممکنه کرم دور چشم خوبی داشته باشه ولی آبرسان خوبی نداشته باشه بیایین باهم بررسی کنیم و تو خرید کمتر ضرر کنیم 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

من خیلی محصولات ایرانی نمیشناسم و به طور مستمر استفاده نکردم 

ولی در مورد لدورا ، و سینره و اسکین کر و ... اگر تجریه دارین بگین 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از میسلارواتر های هیدرودرم به شدتتتتت راضی ام

شوینده پوست حساس هیدرودرم هم خوبه از ۱۰ به نظرم ۸ 

ضد آفتاب بیرنگ ژیناژن فوق العاده‌س برا پوست 

آبرسان نوتروژینا هم عالیه ولی اقتصادی نیست

اهمع اینا بر اساس تجربه برا موست مختلط گفتم

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
من خیلی محصولات ایرانی نمیشناسم و به طور مستمر استفاده نکردم ولی در مورد لدورا ، و سینره و اسکین کر ...

لدورا آشغاله هیچ پزشکی تایید نمیکنه اصلا استفاده نکن

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم
1 ساله آبرسان ژیناژن میزنم و خیلی راضیم

چقدر عالی ، 

کرم دور چشم چطور برای کاهش پف واقعا موثر باشه 

ابرسان کلینیک عالیه واقعا ولی خیلی از ابرسان نیتروژنا راضی نیستم

کرم دور چشم و تونر نیتروژنا هم دارم باز راضی نیستم

شویندش هم بد نیست

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

چیزی که من تعریفشو شنیدم : 

تونر آنوا یا کامفورت لانکوم 

آبرسان نوتروژینا یا لورال یا کلینیک 

ضد آفتاب ایزدین یا ژیناژن

شوینده سراوی

ماسک لب لانیژ 

ماسک صورت بادی شاپ 

مرطوب کننده سیمپل 

ضدلک اکسیس وای 

ابرسان کلینیک عالیه واقعا ولی خیلی از ابرسان نیتروژنا راضی نیستمکرم دور چشم و تونر نیتروژنا هم دارم ...

چقدر خوب ابرسان  کلینیک 👌

حالا ک این تاپیک هست برای جای زخم قدیمی که سفید شده چ کرمی میشناسین

برای زخم قدیمی نمیدونم خوب باشه یا نه ولی من برای جای بخیم از کرم سیکالیف زدم برای جای جوش هم معرکس 

برای زخم قدیمی نمیدونم خوب باشه یا نه ولی من برای جای بخیم از کرم سیکالیف زدم برای جای جوش هم معرکس

حدود چقدر از بخیه ات گذشته بود

من خواب را دوست دارم وقتی بیدارم زندگی ام گرایش عجیبی به فروپاشی دارد

چیزی که من تعریفشو شنیدم : تونر آنوا یا کامفورت لانکوم آبرسان نوتروژینا یا لورال یا کلینیک ضد آفتاب ...

عالی مرسی عزیز