2777
2789

عین چشم به هم زدن این یه ماه هم گذشت و نخود نخود هر کی رود خانه خود :")

بازم از یه طرف دلم میخواد سریع برگردم سر کار و زندگیم خصوصا که امسال سال شلوغیه واسم از لحاظ تحصیلی و کاری. از یه طرفم دلم واسه خونه، خانواده م، دوستام و راحتی های ایرانم تنگ میشه... 🤦🏻‍♀️🫠

هر سال این حس دوگانگیه میره رو مخم 

ضمنا اینکه من خییییییییلی به دعاهای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم، اگه میشه واسم دعا کنین هر جور که خودتون معتقدین چن تا گره افتاده تو کارم 🥲

مهاجرین ن! 

منم خانواد خیلی اصرار دارن ک برم از ایران اما دلم نمیاد 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحتی های ایران دقیقا یعنی چی؟؟؟ 🤔

راحتی های تو خانواده م منظورمه. زندگی کاملاااااااا مستقل سخته خصوصا تو یه کشور و یه قاره دیگه بدون هیچ کس و همراهی. ایران به هر حال حمایت دارم. چه مالی چه عاطفی

عزیزم انشالله به سلامتی برسی به موفقیت های بعدش فکر کن مطمئن باش خانوادتون هم خوشحالن از این قضیه دلتنگیت طبیعیه ولی نزار خیلی غم وجودتو بگیره امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیافته عزیزم🩷🩷