2777
2789
عنوان

حالم از نی نی سایت بهم میخوره

2311 بازدید | 148 پست

اینجا آدما دنبال حاشیه ان یارو سه روزه رفته خونه پدرش هزارتا پیام گرفته برای دلسوزی بعد ب حرف هیچکس ام گوش نمیده اونوقت من باردارم ی تاپیک میزنم دو نفر کلا میان یا یه نفر دیگ تا یه ذره از زندگیش تعریف میکنه ک لاکچریه همه بدو بدو میرن براش کامنت میزارن  جواب تاپیک منم بدین والا خونم ۲۵۰ متره چهار خابه پنج تا خونه دیگه ام دارم اگ براتون مهمه تا ی راه حل ب آدم بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که خونت۲۵۰متره و چهار خوابسوالتو بگو عجییییجم🤐😘😘😘😘🤐

نمی‌دونم چمه کلافه ام حیرونم باردارم چیکار کنم آروم بشم؟ 

همه دکترا برا سزارین پول میگیرن؟ تو کرج دکتر خوبی میشناسین؟ با بیمارستان خوب

نمی‌دونم چمه کلافه ام حیرونم باردارم چیکار کنم آروم بشم؟ همه دکترا برا سزارین پول میگیرن؟ تو کرج دکت ...

خوب گلم سوالتو توی عنوان بپرس

ما مشهدیم عزیزم

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

وااای عزیزم دو تا تاپیک قبلیت رو خوندم.  منم سی و یک هفته ام، دقیقا مثل توام. نه بیمارستان، نه سیسمونی، حوصله هیچکاری رو ندارم. یعنی بالا پایین شدن هورمونام اینطوریه. اصلا کلافه ام. نصفه شب پا میشم یادم میاد باردارم. انقد استرس میگیرم که نگو

من خودم سوالای مربوط به بارداری و بچه داری رو اگر بلد باشم جواب میدم. دیگه باید صبر کنی یکی چشمش بخو ...

دقیقا اخه پس ماها مهمیم یا اون خانومی ک پدر خودمونو در آوردیم ی کاریو نکنه اما کرد 

یا اون خانومی ک شوهرش هی میزنتش باز مونده سر زندگیش الان ی نفر ب من گفت فیلم ببین واقعا میرم امتحان می‌کنم من دنبال کمکم اما انگار ن انگار حتی ی انرژی مثبتم نمیدن

وااای عزیزم دو تا تاپیک قبلیت رو خوندم. منم سی و یک هفته ام، دقیقا مثل توام. نه بیمارستان، نه سیسمو ...

با همرست دعوا نمیکنی؟ چجوری خودتو کنترل میکنی یجوریم حس می‌کنم عقب افتادم بیخیالم 😭 تنهام دوستدارم ی عالمه آدم پیشم باشه

وااای عزیزم دو تا تاپیک قبلیت رو خوندم. منم سی و یک هفته ام، دقیقا مثل توام. نه بیمارستان، نه سیسمو ...

کجا هستین کرجین؟ اگه بله کدوم بیمارستان میرین یا تهرانین؟