بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رشته های که علاقه داری رو بزن به ترتیب از شهر خودت تا شهر های اطراف که میتونی بری
رشته ها و شهر های هم که قبول بشی نمیری رو نزن چون محروم میشی از کنکور بعدی
آزاد هم همینطور
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
رتبه ام ۶۰هزار خب الان چجوری بفهمم چه رشته ای مناسب این رتبس منظورم اینه
مشاور بهترین گزینست به نظرم من خودم الان مشاور گرفتم رشته من انسانیه اگه نمیخوای مشاور بگیری ببین اطرافیانت کسی انتخاب رشته کرده پارسال یا همین امسال از اونا کمک بگیر
رشته و شهرهای مورد علاقت رو ببین، همینجوری ک دفترچه جلوته رد کن و وقتی به رشته و شهر مورد علاقت رسیدی کد انتخاب رشته رو بنویس تو یه برگه و کنارش هم بنویس مثلا حقوق دانشگاه شهید بهشتی تهران ، خیلی باید دقیق عمل کنی ک اشتباه کد رو ننویسی، از اولویت بندی استفاده مثلا اول رشته های دلخواهت و تاپ بعدا اونیکیا،
و اینکه تا حد امکان شهر دور نزن چون دوری از خونواده واقعا سخته فکر کن مریض شی چه کسی به دادت میرسه و...
باید به همه چی فکر کنی..
کمک خواستی در خدمتم🙏🏻🙏🏻
من عاشق موسیقیام اما بعضی از آهنگها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽
مثلا زده پیام نور غیرانتفاعی آزاد مجازعیعنی از بین این ۳تا بگردم انتخاب رشته کنم؟
بله
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛