بگو نامم رو بخونه واکنشش چیه وقتی میبینه راه ارتباطی بام نداره ؟ میاد دم مسجد ؟ منو بیشتر دوس داره یا رویا رو ؟ دوسم داره اصلا ؟ میخاد وارد رابطه بسه ؟ چرا میگ بم حسی نداره و ب چشم رفیق میبینه ؟
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون بهت حسی نداره و شبیه رفیق میبینت...من حس شیشم نیستم ولی اگر این حرفو بهت زده دیگه حرفش همینه...
یبار تو مستی گفت شاید دیگه هیچوقت اینو بهت نگم ولی دوست دارم . بعدش ک بهش گفتم گفت از ته دل نگفتم خاستم امتحانت کنم . الا نمیدونم راست و دروغش رو اصلا
دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقمامیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا