2777
2789

اگر بود لایک کنید منو . 

بگو نامم رو بخونه واکنشش چیه وقتی میبینه راه ارتباطی بام نداره ؟ میاد دم مسجد ؟ منو بیشتر دوس داره یا رویا رو ؟ دوسم داره اصلا ؟‌ میخاد وارد رابطه بسه ؟ چرا میگ بم حسی نداره و ب چشم رفیق میبینه ؟

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بود لایک کنید منو . بگو نامم رو بخونه واکنشش چیه وقتی میبینه راه ارتباطی بام نداره ؟ میاد دم مسج ...

چون بهت حسی نداره و شبیه رفیق میبینت...

من حس شیشم نیستم ولی اگر این حرفو بهت زده دیگه حرفش همینه...

چون بهت حسی نداره و شبیه رفیق میبینت...من حس شیشم نیستم ولی اگر این حرفو بهت زده دیگه حرفش همینه...

یبار تو مستی گفت شاید دیگه هیچوقت اینو بهت نگم ولی دوست دارم . بعدش ک بهش گفتم گفت از ته دل نگفتم خاستم امتحانت کنم . الا نمیدونم راست و دروغش رو اصلا

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

راست میگه خواسته امتحانت کنه.منم توی ی عشق ی طرفه گیر کردم.

😭😭😭😭هعیییی