2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12284 بازدید | 463 پست
میدونی یه دلیل ناامید کردن مشاورا اینه که بچه ها بمونن پشت کنکور و دوباره پول مشاوره دادن گیرشون بیا ...

عآره واقعا من حالا ریختم ب حساب اونی ک گفت اگ نیاوردی بیا آتیشم بزن و همشهری خودم بود 

قبلش ریختم برا یکی دیگ نصف پول یهو برگشت گفت خب خانم میتونی الان بری کد رشته جاهایی میخوای در بیاری

من گفتم وای ینی چی خب من از کجا میدونم ک کجاها رو بزنم و کجاها رو نزنم اخه 

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فاطی جونم خوبی؟؟ بعد از مدت ها اومدم سایت تو تاپیک های به روز شده دیدم فهمیدم خودتی میخواستم پی ...

ن گل من این چ حرفیه عزیزه دلم 🩵🦋🌹 

چخبر چیکار میکنی خوبی ؟؟؟؟؟؟

من فردا کد رشته هام وارد میکنم ی مشاور کنکور گرفتم بنظرت تمدید میشه ؟؟؟؟ تا یکشنبه وقت داره ؟؟؟

اکثرا میگن قبولی عاره ولی دانشکاه ازاد پرستاری رو میگن اما با رتبه روزانه رو میگن ن علوم پایه قبولی میشی💔 آزاد عاره هعی 

....
عآره واقعا من حالا ریختم ب حساب اونی ک گفت اگ نیاوردی بیا آتیشم بزن و همشهری خودم بود قبلش ریختم برا ...

عجب 

انشالا کسایی که بچه ها رو گول میزنن از گلوشون پایین نره

عجب انشالا کسایی که بچه ها رو گول میزنن از گلوشون پایین نره

گفت مگ من باید برم در بیارم کد رشته ها رو برات 

گفتم ببخشید مشاور گرفتم برای چی گرفتم ک شما نگا کنی ببینی کجا رو شانس قبولی دارم 

دفترچه گذاشته جلوی من میگ برو کد رشته در بیار مسخره  

....
ن گل من این چ حرفیه عزیزه دلم 🩵🦋🌹 چخبر چیکار میکنی خوبی ؟؟؟؟؟؟من فردا کد رشته هام وارد میکنم ی مش ...

قربون دل مهربونت برم❤️❤️

هعی منم خوبم یه عروس هلندی خریدم سرگرمم باهاش افسردگیم داره خوب میشه😍😍

صد در صد تمدید میکنن

خوب کاری کردی مشاور گرفتی

اره با ۲۵هزار پارسال اینجوری بود ولی امسال فرق داره چون خیلیا انتخاب رشته نمیکنن از دور خارج میشن تو ۱۸هزار در نظر بگیر 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
قربون دل مهربونت برم❤️❤️هعی منم خوبم یه عروس هلندی خریدم سرگرمم باهاش افسردگیم داره خوب میشه😍😍صد د ...

خداروشکر حالت بهتر شده خوشحال شدم🩵🦋 هعی خدا

اوضاع من داغونه خدا باز زد تو سرم 

چرا اين سالی ک من کنکور خوب دادم باید رتبه ها اینجور گند بشه 

اینم باز امید دادن مشاورای کنکور برای تیغ زدن بچه ها

....
خداروشکر حالت بهتر شده خوشحال شدم🩵🦋 هعی خدااوضاع من داغونه خدا باز زد تو سرم چرا اين سالی ک من کنک ...

کلن منو تو شانس نداریم منم ۹۸ کنکور دادم یادمه با درصدام سال قبلش رتبه ۶هزار میووردن ولی ۱۱-۱۲هزار شدم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕