2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12326 بازدید | 463 پست
حتی خانوادم و اطرافیانم میگن واییییییییییی این قدر خوندی شدی ۲۵ هزار میگم ب ولله ترازم خوبه بد دارن ...

انتظار دارن با این انرژی منفی رتبه خوب هم براشون بیاریم آره دوبار

حالم دیگه از ایم عنگیزشی های زرد که میگن آدم هرررررکاری بخواد انجام میده به هم میخوره

شرایط هم تاثیر داره اینطور نیست خیلی وقتها ما مقصر نیستیم...

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم اگه هدف پیرا داری و دوستش داری برو حتماااا و ته تهش بخون ولی اگه پزشکی میخوای بازم میتونی بر ...

پزشکی نمیتونم بیارم آجی پیراپزشکی میخوام 

من دیگ اعصاب خوندن ندارم 

فک میکنین کاربری قبلیم الکی تامیک خودکشی و خداحافظی زدم خر بودم کاربریم از سال ۹۹ بگم تعلیق کنه نی نی یار 

من واقعا حالم داغونه دیگ نمیتونم نمیکشم امسال باید برم دیگ شال دیگ ۱۰۰ بزنم همه درسا رتبه ها میشه ۳ برابر 

....
انتظار دارن با این انرژی منفی رتبه خوب هم براشون بیاریم آره دوبارحالم دیگه از ایم عنگیزشی های زرد که ...

دقیقا. اینقدر بخونیم بعد رتبه ها ۲ برابر شه

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

پزشکی نمیتونم بیارم آجی پیراپزشکی میخوام من دیگ اعصاب خوندن ندارم فک میکنین کاربری قبلیم الکی تامیک ...

برو عزیزم پیرا رشته های خیلییییی خوبیم هست 

کارم براشون هست 

نگران چیزی نباش حتماااا انتخاب رشته کن

توروخدا برای منم دعا کن

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

رتبه رو خیلی بد دادن اجی با ترازم پارسال راحت قبول میشدم فک میکردم امسال هنه چیز تمومه ب چیزی میخوام ...

بنظرم پیرا میاری من دوستم پارسال18هزار ازمایشگاه ازاد اورد امسال ک رتبها بدن وخیلیا انتخاب رشته نمیکنن 

بخند