2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12326 بازدید | 463 پست
یکی بگه درست میگم یانه میشه هم شهریه پرداز و آزاد زد هم با سوابق بخدا چن روزه پدرم دراومده

والا دفترچه رو نگا کن. قوانینش. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از روزانه شبانه ها را ، انتخاب کن بعدش برو دنبال رشته های با سوابق ، بلاخره ریسک باید کرد ،هیچکس ...

لطفا اسم رشته با سوابق نگین مرسی آه میدونم هیچ گوهی نیستم ۴ سال پشت نبودم با تراز ۷۷۰۰ برم سوابق 

....

[QUOTE=352365982]من زیست و شیمی و میکرو نمیزنم گل چون 

خب گفتم اگه علاقه داری بزن 

نداری نزن 

شهر هم هر شهری پدر مادرت میذارن بزن وگرنه نزن محروم نشی 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بنظرم اینقد خودتو اذیت نکن اگه آزاد پرستاری بری شغلت تضمین نیست؟میتونی درکنارش کار کنی و شهریت رو بد ...

خوده پرستاری حجم درسا سنگینه توان اینو ک بخواد کار کنه و هم بخونه و هم دانشگاه بره واقعا کمه

پیراپزشکی روزانه اصلاا نمیاریازاد شهرهای بزرگ هم اصلا امکان ندارهمگراینکه ازاد شهرهای کوچیک بیاری ک ...

اوف اوفففففففففففففففف 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

لعنت ب خدا لعنت بهش لعنت ب خدا گزارش بزنین تعلیق شم واقعا داغون میشم بدتر داغونم میکنین

....
لطفا اسم رشته با سوابق نگین مرسی آه میدونم هیچ گوهی نیستم ۴ سال پشت نبودم با تراز ۷۷۰۰ برم سوابق

اگر دوست داشتین اجباری ندارین

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
همچین مشاورای احمقی به درد لای جرز نمیخورن مطمئن باش از همونایی بود که پول میگیرن بلاکت میکنن خوب شد ...

دقیقا 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

پیراپزشکی روزانه اصلاا نمیاریازاد شهرهای بزرگ هم اصلا امکان ندارهمگراینکه ازاد شهرهای کوچیک بیاری ک ...

نه دیگه آزاد پیراپزشکی میتونه بیاره البته بازم به پرستاری شک دارم ولی بقیه رو مثل هوشبری و مامایی و اتاق عمل اینا میاره 

ولی بازم آزاد پرستاری بزنن خدا رو چه دیدی اونم آوردی

بخدا اصن معلوم نیست چی به چیه کسی که اینو تایپ کرده زبان مادریشم بلد نیست چه وضعه جمله بندیه از کجا ...

مشاور کنکور نداشتی امسال  ازش بپرسی؟یا مشاور دوستات

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰