2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12326 بازدید | 463 پست
حالا ایشون که ۲۵ هزار آوردن حتما میشه ‌....ته دل هیچکی نباید خالی کرد ولی من چند تا مشاور سوال کردم ...

بگین کجا دیدین ما هم بریم ببینم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

وای. اینو توجه نکردم

فکر کنم اشتباههه بقیه میگن نمیشه و اینا اما فکر کنم منظورش اینه بعضیا که کنکور شرکت نکردن میرن سریال میخرن که با سوابق انتخاب رشته کنن حالا میگه اگه کنموز شرکت کنی انتخاب رشته با کنکور و سوابق توی این دفترچه بکنی بعد دوباره سریالم بخری اونطوری با سوابقات محروم میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔😔😔😔😔😔 من ترازم ۷۷۰۰ بود پارسال رتبه ۱۷ هطار اینا شدن قبول شدن چرا خدا گند زد بهم و اینقدر ...

عزیزم ب حرف کاربرا توجه نکن میگن آزاد بزن اینا، من خودم آزاد عمرا بزنم میدونی چرا ، بخاطر اینکه میدونم توان پرداخت کردنشو ندارم اگ میدونی نمیتونی جورش کنی نزن چون درسا سنگینه، شاید اصلا وقت نکنی کار کنی! اینارم درنظر بگیر 

من نمیخوام دخالت کنم ولی کلی رشته آزاد هس ک فوق فوقش خودشو بکشه ترمی ۵ تومنه،  یکیش حسابداریه ک وقتی لیسانستو گرفتی میتونی ازمون بدی حالا شرکتی یا کارمند بانکی یا ب عنوان معلم اینا قبول بشی، با ایندت بازی نکن 

اگرم علاقت چیز دیگس من نمیدونم 

😔😔😔😔😔😔😔😔 من ترازم ۷۷۰۰ بود پارسال رتبه ۱۷ هطار اینا شدن قبول شدن چرا خدا گند زد بهم و اینقدر ...

اسی یکم اروم باش

نهایتش ازاد قبول میشی درسته؟

الان من اهوازم پرستاری ازاد ترمی ۱۴ تومنه

تو میتونی تابستونا کار کنی هر جا هم کار کنی حداقل ۱۰ تومن‌ میدن شهریت جور میشه 

این بدترین حالته 

البته امیدوارم دولتی قبول شی تموم شه بره

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
بنظرت خب من چیا رو میتونم قبول شم😭😭😭😔😔😔

اگه میتونی راه دور بری دانشگاه شهرای کوچکترو بزن شاید بیاری چون پرستاری رتبه و تراز خیلی بهتر میخواد و آزادم حتما انتخاب رشته کن

روی رشته های بهداشتم میتونی فکر کنی 

فکر کنم اشتباههه بقیه میگن نمیشه و اینا اما فکر کنم منظورش اینه بعضیا که کنکور شرکت نکردن میرن سریال ...

یکی بگه درست میگم یانه میشه هم شهریه پرداز و آزاد زد هم با سوابق بخدا چن روزه پدرم دراومده

بنظرت خب من چیا رو میتونم قبول شم😭😭😭😔😔😔

عزیزم تو بزن هر چی دوست داری مامایی و اینا احتمالش بالاست که قبول بشی 

چون امسال خیلی از تراز سیوی ها انتخاب رشته نمی‌کنند 

اصلا پولم به مشاور نده 

اونایی که امید واهی میدن هم چرت محضه 

اونایی هم رشته آبیاری دریا میدن بازم چرت محض 

تو پیراهایی که دوست داری رو بر حسب علایقت ردیف کن 

بعدم احساسی تصمیم نگیر اول با خانوادت طی کن ببین کدوم شهرارو میذارن بری دانشگاه های اون شهرارو بزن 

بعدم رشته های دیگه مثل زیست و شیمی و میکروبیولوژی شهر خودت 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اسی یکم اروم باشنهایتش ازاد قبول میشی درسته؟الان من اهوازم پرستاری ازاد ترمی ۱۴ تومنهتو میتونی تابست ...

خب متاسفانه پرستاری آزاد مدرکش مثل روزانه معتبر نیس 

و رسمی تو بیمارستان نمیشه کار کرد