2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12316 بازدید | 463 پست
اسی یکم اروم باشنهایتش ازاد قبول میشی درسته؟الان من اهوازم پرستاری ازاد ترمی ۱۴ تومنهتو میتونی تابست ...

مث سگ کار میکنم زندگی من همیشه سخت بود ولی آبجی میخوام بدونم پرستاری آزاد کرمان میشه ؟من شهرای دیگ آزاد نمیتونم برم دیگ اخه 

ببین کرمان تا رتبه کشوری ۶۷ هزار گرفته من ۵۹ هزارم 🥲 ممکنه منم بیارم ؟؟؟؟

اگ کرمان باشه میرم هزینه ترم اول ک الان جایی سرکار نیستم نمیدونم چجوری بدم 

....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جا رو میزنم محرومیت هم ک زدن تو سر امسالی ها خدایا شکرتآبجی بنظرت ممکنه خیلی ها بترسن محروم بشن ...

سلام تمام نطرات را خوندم، من چند سال برای انتخاب رشته مشاوره میدادم، ببین هرچی شده دیگه شده ،شما با اولویت

رشته ای دوست داری روزانه های کل کشور حتی مناطق محرم ، بخصوص استان کرمان وسیستان وبیرجند ،که ناحیه وقطب حساب میشن به ترتیب انتخاب کن بعدش سایر رشته های که کمتر علاقه مندی ،  

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
فکر کنم اشتباههه بقیه میگن نمیشه و اینا اما فکر کنم منظورش اینه بعضیا که کنکور شرکت نکردن میرن سریال ...

اهاا.  اگ توی دفترچه هست درسته.  والا من اینو نگا نکردم. یه دفترچه اومده امروز مال سوابق 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بنظرم اینقد خودتو اذیت نکن اگه آزاد پرستاری بری شغلت تضمین نیست؟میتونی درکنارش کار کنی و شهریت رو بد ...

اره به نظرم آزاد بری شهر خودت خیلی بهتره 

بالاخره شهریشو با کار کردن یه طوری میتونی جور کنی

خب وقتی توان پرداختشو نداره و مطمئن نیسته بنظرم اشتباه میکنه، ولی اگر مطمینه ک کار میکنه و شهریشو پ ...

اگر شهر خودش باشه بازم یچیزی اما اگه شهر دور باشه هزینه دوبرابره خوابگاه و....

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
همه جا رو میزنم محرومیت هم ک زدن تو سر امسالی ها خدایا شکرتآبجی بنظرت ممکنه خیلی ها بترسن محروم بشن ...

صد در صد کسی که بخواد پشت بمونه انتخاب رشته نمیکنه مطمئن باش

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
عزیزم تو بزن هر چی دوست داری مامایی و اینا احتمالش بالاست که قبول بشی چون امسال خیلی از تراز سیوی ها ...

من زیست و شیمی و میکرو نمیزنم گل چون بیارمم نمیرم محروم میشم اینا ابدا نمیزنم علاقه ندارم 

😭😭😭😭😭😭😔😔😔😔😔

....
گفت بزن دامداری تهران قبول میشی بلاکش کردم گفتم کثافت مگ ب دانشگاه هست رشته میخوام آینده داشته باشه

همچین مشاورای احمقی به درد لای جرز نمیخورن مطمئن باش از همونایی بود که پول میگیرن بلاکت میکنن خوب شد خودت بلاکش کردی

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

اهاا. اگ توی دفترچه هست درسته. والا من اینو نگا نکردم. یه دفترچه اومده امروز مال سوابق

نمیدونم من این متنو پارسال تو انتخاب رشته با کنکور دیدم الانم میگن دوباره توی همین با کنکوره اس نه اون با سوابقه

اسی یکم اروم باشنهایتش ازاد قبول میشی درسته؟الان من اهوازم پرستاری ازاد ترمی ۱۴ تومنهتو میتونی تابست ...

کجا؟ البته  واسه آزاد نگفتم. کلی میخوام ببینم چطور میشه کار پیدا کرد واسه دانشجو پیرا

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اونی ک بهت گفته کرمانم خب حضوری برو.صحبت کن ببین چی میگه 

روزانه شهر های دور هم بزن همه رو میدونم گفتی خانواده ات نمیزارن ولی ببینن قبول شدی راضی میشن میتونی مهمونی و انتقالی هم بگیری  فقط ب قبولی فکر کن ن شهر انتخابیت چون میدونم.اگه امسالم نری دانشگاه بدتر افسرده میشی

ازاد فقط کرمان انتخاب کن چون دگه هزینه ات زیاد میشه

سلام تمام نطرات را خوندم، من چند سال برای انتخاب رشته مشاوره میدادم، ببین هرچی شده دیگه شده ،شما با ...

بعد از روزانه شبانه ها را ، انتخاب کن بعدش برو دنبال رشته های با سوابق ، بلاخره ریسک باید کرد ،هیچکس نی تونه بگه با این رتبه چی وکجا قبول میشید یا نه ، همش احتمالا براساس سال قبل میگن

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
همچین مشاورای احمقی به درد لای جرز نمیخورن مطمئن باش از همونایی بود که پول میگیرن بلاکت میکنن خوب شد ...

اینابیع ک میگن صد در صد قبولت میکنیم اگ قبول نشدی اتیشمون بزن چی🥲😭

....