2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12296 بازدید | 463 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزممن‌از چن سال پیش تاپیکاتو میدیدم میدونم‌چقد سختی کشیدی انشالله قبول شی خستگی از تنت بره

هع انشالله؟؟؟ همون خدا گند زد بهم

ی سال کنکور خوب شدم خدا حقم گرفت ازم

....
حقم این سوابق بزنم خنده دار نیست کاری ک خدا با من کرد ؟؟؟ تراز هام رو نگا کن واقعا

وای چ بد.  امسال خیلی بد دادن. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

عزیزم میشه لطفا به دوستم راهنمایی بدی واسه انتخاب رشته ایشون دوستمه @mim_min

مرسی عزیز دلم ❤️❤️

https:.ir/service-p/msg/2325033   این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.} در دسترس نمیباشد خدانگهدار❤️‍🩹

خدا خیرت بده بهم گفتیشما مشاور خوب سراغ داری؟

تعریف کانال سیب ترش و مدیکال استوز رو خیلی شنیدم ولی بازم نمیدونم‌خودم ازشون مشاوره نگرفتم

از محتواهای کانالشون استفاده میکردم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه مشاور هست انتخاب رشته انجام میده کارش خیلی خوبهنمیدونم ظرفیتش تکمیل شده یا نهولی سرچ کن میلاد صدا ...

واقع بینه فک کنم بگ بهداشت میاری چیزی ک خودم انصراف دادم ازش😭

....

عزیزم دوست من پنج سال پیش با ۳۲ هزار مامایی آزاد آورد بعد هم تو تکمیل ظرفیت رفت خودگردان پرستاری 

یکی از فامیلامون با ۳۸ هزار رف کاردانی علوم آز دولتی بعد هم لیسانسشو گرف 

الان هم هردو دارن طرح میگذرونن

وقتی اینا آوردن تو با ۲۵ هزار پیرا آزاد نمیاری؟