2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد

70 بازدید | 7 پست

سلام من امسال میخام‌ برم آزاد شهریش نزدیک شیش تومن میشه ترمی

بعد تو خود شهرمونه رفت آمد آن چنان اینا هم ندارم 

خوابگاه هم که نیاز نیس 

میخواستم بدونم این شیش تومن شامل همچی میشه؟

بعد اینکه کتاب چجوریه باید بخریم یا جزوه میگن؟

کل منظورم اینه هزینش چقدر میشه به جز این شیش تومن🥲

خب؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب هزینه رفت و برگشت و یه وقتایی داخل دانشگاه ممکنه ساعت کلاست طوری باشه ناهار بخوری یا میان وعده و کتاب هم‌میتونی دست اول بگیری میتونی اگه دست دوم فروشی دارید دست دوم بگیرید البته بستگی داره رشته چی باشه شاید استاد جزوه بگه 

خوب هزینه رفت و برگشت و یه وقتایی داخل دانشگاه ممکنه ساعت کلاست طوری باشه ناهار بخوری یا میان وعده و ...

اینارو اوکیم منظورم اینه خیلی نجومی نمیشه هزینه نه؟

رشتم شیمی کاربردیه بیشتر جزوه محوره یا کتاب هم میخاد؟

خب؟
اینارو اوکیم منظورم اینه خیلی نجومی نمیشه هزینه نه؟رشتم شیمی کاربردیه بیشتر جزوه محوره یا کتاب هم می ...

نه بابا نجومی نمیشه البته به خودت هم بستگی داره چطوری هزینه میکنی شیمی هم هم جزوه هم کتاب اکثرا عمومیها کتاب حالی بعضی مواقع هم جزوه