2777
2789
عنوان

بعضیا چقد پلیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 84 پست
اخه نیست عروس ها همه بی زبون هستن نمونش دختر ۳ ساله من از الان معلومه پدر شوهر و مادر سوهر رو در می ...

اخی.  عزیزم نسل جدید که دیگه حرفی نداریم بزنیم یواشکی باید قایم شیم از دستشون ماخودمون از این جوجه ها داریم  ای شیطونن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز نیست مادرشوهر داشته باشی ویا نداشته باشی این چیزها به مادر شوهر ربط نداره. وقتی طرف جنسش خراب ب ...

گفتم آخه با اینکار زندگی اونا خراب میشه که گفت خراب شه حقشه چیز خانوم  

دیدم منم قورت میده دیگه چیزی نگفتم

مرا به خاطرت نگه دار... 
گفتم آخه با اینکار زندگی اونا خراب میشه که گفت خراب شه حقشه چیز خانوم     دیدم منم قورت م ...

تو بهتره تو افق محو بشی این کار همیشگی منه وقتی جوابی ندارم  به این کوچولوها بدم.

یالا بگو میخوای چی کار کنی منم یاد بگیرم

مادرشوهر من موقع عروسى ما ديد مادربزرگم مريضه رفت كربلا تاريخ عروسيمونو انداخت عقب مادربزرگم فوت شد كلن كنسل شد حالا من شايد بجاى كربلا برم سفر دور دنيا 😄😄

ايشالله خدا عروسي نصيبش كنه كه جبران اين اموزش هاي خبيثانش بشه  به جايي كه راهكار بده رابطه به ...

دقیقا به من میگفت چقد با زن داداشت رقصیدی خندیدی انقد رو نده بهش کلا به همه راهکار میده

مرا به خاطرت نگه دار... 
اخی.   عزیزم نسل جدید که دیگه حرفی نداریم بزنیم یواشکی باید قایم شیم از دستشون ماخودمون از این ...

والا بخدا اگه بدونی چه اتیش پاره ای هست 

باباش از دستش ناراحت باشه یا کار خرابی کرده باشه یه پشت چشمی نازک میکنه باباش دیگه بنده خدا بیخیال میشه

بنظرم مردای چند سال دیگه خیلی زن دوست تر هم میشن 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
زن داداشم تو یه جمعی اصلا پشتشو کرده بود بهم باهاموحرف نمیزد بچه ش رو میگرفتم بغل فورا صداش میزد و . ...

ببخشیداا ولی منم گاهی همین کار رو می کنم نه حالا پشت کنم ولی شوهره میاد سریع میچسبم خواهر شوهر و میوه پوست کندن و...

جاریام که شوهرشون باشن میوه دهنی خواهر شوهرا رو میخورن  

من یکی از خواهرشوهرام اون اخلاق گندو داره ک تو تنهایی کلی منو حرص میداد و وقتی جلو شوهرم و یا بقیه بود الکی قربونم میرفت 

ی بار ب شوهرم ک ازش شکایت کردم ، اصلا باورش نمیشد و میگفت اون ک همش زن داداش جونو و فلانی جون میگه .. انقدر شیطان و پلیده ک نگو 

منم الان اصلا محلش نمیذارم حتی قربونم بره کلی حالش گرفته میشه ک دیگه از این غلطا باهام نکنه