2777
2789
عنوان

توخونم یک لباس زیرپیداشده

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرت کسی رو آورده بود دست و پاشو گم میکرد ...نه بابا خوشبین باش ...برای همسایه بوده روش نشده بگه...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

من اینقدر جوراب و جای نونی میومد.

یکبار پادری اومد.من تازه اومده بودم اون خونه. بعد من فارسم همسایه بالاییمون ترک بود هیچی فارسی بلد نبود. هی آیفون زنگ میزد بهم می‌گفت پادری مو بده منم میگفتم ترکی متوجه نمیشم به کس دیگه بگو چی میخوای که اونم حرفمو نمی‌فهمید ‌‌بعد دو سه ماه همسایه دیگه که فارسی بلد بود و فرستاد تا بهم بگه چی میخواد. 

چکارکنم ازسرم بیاد بیرون خیلی حالم بد باید بدونم مال کیه

برو بیرون یه بستنی بخر بخور،یا فیلم دان کن ببین ،اشپزی کن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

حتمن باد اورده بابا ..

یادمه 😂ی ۵ هزار تومنی خواستم از طبقه سوم ب ی گدا بدم

امداختمش واسش در کمال تعجب باد برد 🤣😂😂😂انداخت تو بالکن همسایه که دوتا ساختمون وسط ما بودن 

هی 😐دوباره رفتم پایین ۵ تومن دیگه دادم 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

هر کی با سوتین بیاد با سوتینم برمیگرده 

تازه اگه بر فرض مثال همچین چیزی صحت داشته باشه با سوتین زشت که نمیاد 

بد به دلت راه نده 

همون مال همسایه ست روش نشده بگه 

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱

واسه من اتفاق اقتاده یه بارباد شدیدی اومده شرت زنانه زشت وشل وول افتاده بودخونمون منم باجارووخاک اندازانداختمش سطل آشغال یه بارهم پاییزبودهمسرم داشت طبقه پایین که حیاط پدرشه کت وبال درست میکردهواهم سردبودیه شرت مردانه افتاد توخونه پدرشوهرم  هیچی دیگه پدرشوهرم کلی غرزدکه انگارنمی تونن یه گیره لباسی بزنن به لباساشون باچوب ورش داشت انداخت سطل آشغال