2777
2789
عنوان

توخونم یک لباس زیرپیداشده

970 بازدید | 80 پست

خانما من دیشب خونه مامانم بودم وقتی برگشتم رفتم سفره غذا رواز تراس تکان بدم

تراس ماپنجره ندارهبرای همین چون دورتادورساختمان همسایه هاهست پرده سفید زدم تاوقتی میرم توتراس راحت باشم چون قشنگ به همه دیدداره بعد تاسفره روبردم بیرون پرده روتکون دادم دیدم یک چیزی به لبه تراس آویزون بعدسوتین بود چقدر زشت مال کیه؟

پیش همسایه ها آبروم رفت آوردم به همسرم گفتم گفت برواز طبقه بالایی بپرس چون تراسش زیر تراس من بعد اوناهم گفتن نه مال مانیست پس مال کیه آیاباید به همسرم شک کنم؟😟 آخه باد چجوری آورده روی تراس من بعدشم تاحالاسابقه نداشته لباسای همسایه هابیادتوتراس من 

همسرت میمون که نیست لبه تراس کارشو انجام بده

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من که از این شاخ گوزنیا اویزون میکنم ممکنه بیفته پایین

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

احتمالا همسایه روش نشده قبول کنه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی