2777
2789
عنوان

آخرین باری که گریه کردین کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 105 پست

ظهر

از بس که همه بامن بد رفتار میکنن هر چی باشه مقصر منم چه مقصر باشم چه نباشم تقصیر منه از بس که مامانم بهم گفت که تو باهیچکی نمی‌سازی 

هیچ کسو ندارم هیچکس حتی حس میکنم خودمم متعلق به خودم نیستم

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عاقبت بخیری در زندگی مشترک بسیار مهمه که گاهی ماها غافلیم ازش

انشاالله که عاقبت هممون بخیر بشه❤️🫂

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

همین الان داشتم گریه میکردم هفته پیش حرم بودم دلتنگم شدید نمیدونم چطور تحمل کنم معلوم نیست ديگه کی ق ...

منم از صب صدبار دارم اهنگ ای حرمت مرحع درماندگان.... گوش میدم و گریه میکنم ای کاش بچمو بهم بگردونه

من بیخبر بچمم الان چن ماهه

الهی بمیرم برات نمیشه یه زنگی چیزی بزنی بیارنش پیشت چند روزی؟ منم یه بار از دست شوهرم قهر کردم رفتم خونه بابام اما نزاشتن پسربزرگمو ببرم اون موقع سه سالش بودچهار روز اونجا بودم این خیرندیده ها نمیگفتن بچه رو ببریم پیشش منم دیگه نتونستم تحمل کنم برگشتم 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

گلم برو شکایت کن بچه زیر هفت سال باید پیش مادرش باشه الهی هر کی که مادر و از بچش جدا میکنه خیر و خوشی نبینه

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

منم از صب صدبار دارم اهنگ ای حرمت مرحع درماندگان.... گوش میدم و گریه میکنم ای کاش بچمو بهم بگردونه

حق داری عزیزم بچه جزئی از وجود آدمه اصلا نمیشه ازش جدا شد امیدوارم شاه خراسان بچتو بهت برگردونه

من بیخبر بچمم الان چن ماهه

برو کشیک بده دم خونه مادرش به همسایشون بگو بهت خبر بدن هروقت بچتو دیدن 

به سوپری محلشون هر مغازه ای که بهشون دید داره شمارتو بذار قسم بده بگو بهت خبر بدن اگه دیدن بچه رو