2777
2789
عنوان

تازه عروس دامادای سم🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم ببینم چطوری دود قلیون رو می فرستادن توی حلق همدیگه؟!!!!!!

ببین این قلیون مگه نمی‌کشید سر زنش می‌آورد جلو بعد دهنش میزاشت رو دهنش دود میکرد تو دهنش کلیم ذوق میکردن

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
الان باهم چطورن

آقا خسته شده از دست زنه خیلی رو مخ زنش

ولی خب مهریه خیلی بالاست دیگه مجبوری باهمن

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
ما ینجوری نبودیم ولی همیشه میگفتیم عشقم هنوزم میگیم نه جلوی بقیه کلا با همین لفظ تو خونه صحبت میکنیم ...

عشقم اینا خوبه بگی ابراز محبت لسانی

ولی اینا عملی انجام میدادن 

اینا ماشالاه اتیششون تنده!!

خیلیییی

شوخی میکنی دیگه؟؟؟؟صداشون میومد؟؟؟😐😐😐😐

آره من بچه بودم اون موقع ولی قشنگ یادمه خانمای سن بالا فامیل تو خونه بودن می‌شنیدند...

منم ی دوست دارم هر وقت میاد پیش من شروع میکنه با نامزدش دل و قلوه گرفتن و قربون صدقه پشت تلفن 

به همین کور سوی چراغ قسم که من جاشون خجالت میکشم اب میشم 

نکنید لاقل جلو مجردا زشته ! 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
ولشون کن بیچاره ها بعد رفتن تو زندگی یک سال بگذره دیگه ازین خبرا نیس کل دوران خوشی همین اوایله

خب حال بقیه ب هم نزنن که !

تو خلوتشون هر چی خواستن ... 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
منم ی دوست دارم هر وقت میاد پیش من شروع میکنه با نامزدش دل و قلوه گرفتن و قربون صدقه پشت تلفن به همی ...

دقیقااا حالا من اون موقع بچه بودم