2777
2789
عنوان

خرید ایفون از کربلا(بدون ریجستری)

4217 بازدید | 12 پست

یک الی دو هفته پیش یکی از دوستان کربلا بود 

میگفت که ایفون ۱۴پرومکس ((۵۳میلیون))

ایفون ۱۵ هم اگه اشتباه نکنم گفت ((۶۰تومن))

به نظر شما می ارزه؟

((با توجه به اینکه دیگه قرار نیست پول ریجستری بدید))

😐😐😐من هیچ

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا میرن از هرجایی به غیر از ایران میخرن که براشون به صرفه تر باشه ولی خب وقتی ریجستری بشن در هرصو ...

وقتی قرار نسیت هیچوقت ۱۴و۱۵ ریجستر بشه پس چرا  تعلل؟؟

تو ایران ۱۴ پرومکس گفتن ۷۴میل

اونجا ۵۳میل 

واقعا ۲۰ میل اختلاف خیلیه

اولا که تو ایرانم همین حدوده چون ریجستر نمیشه ، از هر جا هم بخری ریجستر نمیشه تو ایران فرقی نمیکنه ، ...

تو ایران ۱۴ پرومکس گفتن ۷۴ میل

۱۳ برا اونا ارزونه ولی وقتی بیاد ایران باید پول واسه ریجستریش بدی ،،،حداقلش اینه که ۱۴و ۱۵ دیگه نمیخواد پول واسه ریجستر بدی

وقتی قرار نسیت هیچوقت ۱۴و۱۵ ریجستر بشه پس چرا تعلل؟؟تو ایران ۱۴ پرومکس گفتن ۷۴میلاونجا ۵۳میل واقعا ...

اگه قرار باشه در اخر هیچوقت ریجستر نشه پس به چه دردتون میخوره؟😅😅

چندین میلیون پول بدین واسه گوشی که حتی نمیتونید باهاش یه تماس ساده بگیرین؟؟

و اینکه…

تو ایران ۱۴ پرومکس گفتن ۷۴ میل۱۳ برا اونا ارزونه ولی وقتی بیاد ایران باید پول واسه ریجستریش بدی ،،،ح ...

خب ۱۴ ۱۵ زیاد کار نمیکنه اطرافیان من دارن دکوری میگیرن دستشون با سامسونگ کار میکنن🫤

تو ایران ۱۴ پرومکس گفتن ۷۴ میل۱۳ برا اونا ارزونه ولی وقتی بیاد ایران باید پول واسه ریجستریش بدی ،،،ح ...

خب ۱۴ ۱۵ زیاد کار نمیکنه اطرافیان من دارن دکوری میگیرن دستشون با سامسونگ کار میکنن🫤