2777
2789
عنوان

دوفامد و پریود نشدن

243 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوبین 

من قبلا هم امپول پروژسترون هم قرص دوفامد یا دوفاستون خوردم همون ۹ روز یا ۱۰ روز بعد از قطع دارو پریود شدم اما الان ک تو اقدامم و قبلش بخاطر انسولین بدنم واکسن زدم ۳ ماه جلوگیری داشتم الان ماه اوله ک اقدامم بعد جلوگیری  پریودی برج پیش هم دوبار پشت سر هم شدم الان ۱۰ شب ک قرص مصرف کردم اون ۱۰ روز هیچی از بعد قطع اون ۱۷ روز میگذره هنوز پریود نشدم هیچ علائمی هم ندارم هیچی  .  پریودی هام از بچگی نامنظمی کلا ولی با دارو اوکی میشدم الان میدونم ازمایش بدم نا امید میشم🥲بنظرتون از بارداریه ولی من ک مطمئنم نیستم چون هیچ علائمی ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میدونم ناامید میشم چون تنبلی تخمدان دارم ولی آخه تعجبم واسه‌اینه همیشه دیرش سر ۱۰ روز میشدم دیگ ا ...

من حس کردم بارداری حالا ان شاالله باردار باشی و این دفعه خوشحال بشی 😘🌹

سلام عضو گروهمون در روبیکابشین 

اقدامیا باردارا وخانم هایی که مشگل باروری دارن تنبلی تخمدان ivf .iui.pgdتعیین جنسیت بیاین دخترا از تجربیات همدیگه استفاده کنیم

https://rubika.ir/joing/GHIGABDE0RQOMZPQCXCORXSVJAXABHEI