2777
2789
عنوان

تاوان کشتن بچه گربه

1175 بازدید | 31 پست

سلام خانوما. یکی از عزیزان من از زمانی که عروسی کردن زندگیشون مشکلات پشت سرهم پیش اومده. تا اینکه چند وقت پیش همسرش اعتراف میکنه زمان کودکی از سر نادانی و لج اینکه یه گربه کبوترش رو میخوره اونم ۵ تا بچه شو میکشه! 

الان تقریبا مطمئنن دلیل مشکلات و گره های زندگیشون آه اون بچه ها و مادرشون هست.

کسی میدونه برای رهایی از کارمای اینچنینی چه کاری باید کرد؟ اگه فقط توبه کنه کافیه یا باید کار خاصی انجام بدن 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه بوده دیگه ‌... 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

با یک عالم دینی مشورت کنه.

توبه کنه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

به نظر من به حیوانات محبت کنه غذا بده به گربه ها یا نمیدونم اب بذاره براشون یا به یک پناهگاه حیوانات یا حامی حیوانات کمک کنه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تا آخر عمر گرفتار است

آخه خدا واقعا یه حماقت بچگی رو نمیبخشه؟ اتفاقا بنده خدا آدم زحمت کشی هم هست و کاملا شخصیتش با کودکی فرق کرده ولی الان هرکاری میکنه هی سنگ میفته جلوی پاش

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

حالا خودش کشته هیچی چرا بچه های اون گربه کشته اونا که پرندشو نخورده بودن 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

نه اون فقط ذهنشه که اینا رو به هم ربط میده.کار خیلی بدی بوده اما فقط یه بچه بوده دیگه

والا منم مشکلات زندگیشون رو میبینم فکر کردم شاید علت همین باشه. فوق العاده مرد زحمت کشی هست ولی پشت هم تو کار بد بیاری براش اتفاق میفته. دیگه باور کردن آه اون بچه هاست بعد اینهمه سال

به نظر من به حیوانات محبت کنه غذا بده به گربه ها یا نمیدونم اب بذاره براشون یا به یک پناهگاه حیوانات ...

اخه به هر گربه ای محبت کنه برا  اون گربه ی داغ دار مرهم نمیشه 

لایک نکنید .توروخدا