_عسل_بانو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 3656 عنوان ایا خودتون یا اقوام برای عمل رفتین تهران 79 بازدید | 11 پست دوستان ما برای یه عمل جراحی باید بریم تهران و یکی دو هفته باید بمونیم، بنظرتون کجا میشه اقامت گرفت که امن باشه و ارزون و پله نخوره و در کل خوب باشهاگه تجربه ای دارین ممنون میشم بگین امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند 1403/06/14 | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چرچیلم عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 12169 جاهای ارزون فک نکنم زیاد امن باشهتا چند میتونی هزینه کنی شبی؟ 🧜♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜♂️
f1994 عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 22626 خب باید اطراف بیمارستان باشین که رفت و امدتون راحت باشه سوئیت زیاده اونجا که اجاره میدن حالا براساس امکاناتش قیمت ها متفاوته
_عسل_بانو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 3656 جاهای ارزون فک نکنم زیاد امن باشهتا چند میتونی هزینه کنی شبی؟ تا ۸۰۰ ۹۰۰ گفتم شاید جایی سراغ داشته باشین که به افرادی که برای جراحی و دکتری میرن تهران اقامتگاه ارزون تر بدن امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
_عسل_بانو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 3656 کدوم بیمارستان هستین؟ فکر میکنم لاله باشه امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 32041 لاله سمت شهرک غرب.خیلی گرونه اون طرفا.میتونین مثلا سمت راه آهن ، هتل بگیرین، ولی وقتی مریضتون عمل کرد با ، اسنپ برین بیمارستان برای ویزیت.و قبل عمل ، یا همراه ، میتونه از مترو استفاده کنه
_عسل_بانو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 3656 لاله بیمارستان خیلی گرونی هستش اخه اون دکتر که میخایم بیمارستان لاله عمل میکنه فقطبیشتر مشکل جا هست امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
هانا737373 عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 13412 اخه اون دکتر که میخایم بیمارستان لاله عمل میکنه فقطبیشتر مشکل جا هست با این هزینه اونطرفا مسافرخونه پیدا نمیشه شاید تو خیابون ازادی چیزی پیدا بشه که باز به شهرک غرب خیلی دور نیست بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
هانا737373 عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 13412 اخه اون دکتر که میخایم بیمارستان لاله عمل میکنه فقطبیشتر مشکل جا هست ولی خب خیالت از بیمارستان راحت باشه من اونجا کار میکنم هم ترتمیز و شیکه هم به بیمار خوب رسیدگی میکنن بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
_عسل_بانو مدیر استارتر عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 3656 ولی خب خیالت از بیمارستان راحت باشه من اونجا کار میکنم هم ترتمیز و شیکه هم به بیمار خوب رسیدگی میکنن مرسی عزیزم ❤️ امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند