2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربریت همچنان بازه...یه تاپیک سیاسی بزن تعلیقت میکنن درجا

بابا پدرم در اومد کلی فحش دادم با احترام هرجوری میگم تعلیق نمیکنن ای ریدم تو این سایت و عواملش.

غیر ممکن زمان میبره ...
بابا پدرم در اومد کلی فحش دادم با احترام هرجوری میگم تعلیق نمیکنن ای ریدم تو این سایت و عواملش.

من یه بار یه تاپیک زدم قصد بدی هم نداشتم ولی بحث سیاسی بین کاربرا پیش اومد تعلیق کردن دیگه با اون شماره نتونستم بیام سایت..توام همینکارو کن فکر کنم فحش جواب نمیده🙄

دیگه حتی لغو کاربریم با فحشه

همه چی تو سایت می مونه کاربری باز می مونه میتونین واردش بشین اگر صبر میکردین و فحش نمیدادین راهنماییتون میکردم این همه عجله واسه چیه نمیدونم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

همه چی تو سایت می مونه کاربری باز می مونه میتونین واردش بشین اگر صبر میکردین و فحش نمیدادین راهنمایی ...

نمیشه کاربریش رو ی طوری ببندید که نتونه واردش شه؟

بنده خدا گناه داشت کاربریش لو رفته بود قبلنم گفته بود ولی رسیدگی نکردین...

نمیشه کاربریش رو ی طوری ببندید که نتونه واردش شه؟بنده خدا گناه داشت کاربریش لو رفته بود قبلنم گفته ب ...

اگر فحش نمیداد کمکش میکردم ولی فحشهای زشتی به ما داد

اگر فحش نمیداد کمکش میکردم ولی فحشهای زشتی به ما داد

بهش گفتن فحش بده درستش میکنن اون بدبختم فحش داده..

هفته قبل تاپیک زد میتونید ببینید حالا نمیشه کمکش کنید؟

من دوستشم گناه داره ابروش میره چون راجب دوست پسرش نوشته بود خیلیم تاپیک داشت...

@niniyar

بهش گفتن فحش بده درستش میکنن اون بدبختم فحش داده..هفته قبل تاپیک زد میتونید ببینید حالا نمیشه کمکش ک ...

مگه 5 سالشه که ندونه فحش زشته و نباید بده؟ امکانش نیست