2777
2789

من تو اسباب بازی فروشی کار میکنم الان چند روزه درگیریم شعبه دیگشون جمع کردن همه وسایلاش انتقال دادن اینجا با اینکه باید خودشون باشن و بارشون وظیفه خودشونه میرن میندازن رو سر ما. چند روزه مغازه باز میکنم پر پررررر جا برا راه رفتنم نیست باید تک تک وسایل ببرم جلو مغازه بچینم خیلی هاشم ات اشغال یسری تخته هم بدرد نخور قرار بوده ببره هنوز نیومده ببره سنگینه همش باید ببریم بیرون و بیاریم داخل من صبح تنهام همکارم حالا پسره برا اون راحته ولی من پاررره شدم واقعا.   مچ دستم و کمرم درد گرفت دیگههه عوضی 

میخام زنگ بزنم بگم بیاد اشغالاشو برداره ببره یسری چیزا که کهنه هست مال بچه خودش بوده سنگینننن  آورده که سگم نمیخره بس خراب و کهنس مجبورم صبحا ببرم دم در بچینم همرو امروز یک ساعت و نیم درگیر بودم مردک گوه حقوقمم بهش گفتم بده نمیده فقط برا کار کردن زبونشون درازه موقع حقوق میره تو باس.ن خر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا مگه برای جمع کردن انبار تورو استخدام کرده؟ بگو نمیکنم وظیفم نیست خیلی خونسرد اروم بگو که فک نکنه دنبال دعوایی اینا همینجوریش دنبال اذیت کردن هستن ک حقوق ندن اینم نشه بهونش

+خدایاشکرت🤍

این صاحبکارای کثافت دو ریال حقوق میدن میخان تا آخرین نفس از طرف کار بکشن. انجام نده بذار پخش و پلا ب ...

حیف لازم دارم پولشو ولی برنامه دارم دوماه دیگه برم بیرون از اینجا کار خودمو راه بندازم. یعنی آدم کارتن خواب بشه برا آدم گوه کار نکنه 

بگم یا نه. قطعا اینقد عصبانیم میترسم یچی بگم دعوا بشه

وقتی انجام ندی اتفاقا بزرگترین اعتراضه. دست نزن بالاخره میپرسه چرا دست نزدی بعد حرفت رو بزن. ببینه انجام نمیدی خودش ی غلطی میکنه بالاخره

وا مگه برای جمع کردن انبار تورو استخدام کرده؟ بگو نمیکنم وظیفم نیست خیلی خونسرد اروم بگو که فک نکنه ...

کل چیدمان ک آوردن من انجام دادم یسری هاشم همکارم خودش که هیچی حالیش نیس میره خونش می‌خوابه فقط

موعد حقوقم دوروز پیش بوده چندبار گفتم گفته باش ولی نزده دیشبم پیامش دادم جواب نداد حتی مرتیکه گوه

میخان زنگ بزنم بنطرت چی بگم بهش 

از هیچی هم نترس. از حقت دفاع کن. اداره کار خیلی طرف کارگر رو میگیره فوقش میری دهنش رو صاف میکنی

بديش اینه اقوام دور هم هست.با چقد التماس کردن بهم از کار قبلیم اومدم بیرون پیش اینا. واقعا راسته آشنا بدتر غریبس

بديش اینه اقوام دور هم هست.با چقد التماس کردن بهم از کار قبلیم اومدم بیرون پیش اینا. واقعا راسته آشن ...

فکر کنم مثل منی تو محیط کار. تعارفی هستی و سعی میکنی احترام نگه داری و وجدانی کار میکنی. هر سه اینها در مقابل یه آدم وقیح و سمی بدترین کاره

کل چیدمان ک آوردن من انجام دادم یسری هاشم همکارم خودش که هیچی حالیش نیس میره خونش می‌خوابه فقط موعد ...

اول که زنگ نزن بزا بیاد ببینه کاری نکردی حرفی بزنه بعد تو بهش بتوپ که اره منو‌گرفتی ب کارگری ، خب برو روز مزد کارگر بیار برات کار کنن ،من وظیفم یه چیز دیگست اگه حقوقم میدی لاقل افزایش حقوق بزن من بفهمم مسئولیت دوتا کارو دارم 

+خدایاشکرت🤍

فکر کنم مثل منی تو محیط کار. تعارفی هستی و سعی میکنی احترام نگه داری و وجدانی کار میکنی. هر سه اینها ...

نه اتفاقا آدم رکیم حقمو نمیزارم کسی بخوره ب هیچ عنوان. مراعات اینو هم واسه آشنا بودنش کردم اگه غریبه بود ک گلوشو میجوییدم ولی بسه دیگه فک میکنه با خر طرفه. همین الان به سرم زده بود مغازه ول کنم برم زنگش بزنم خودش بیاد بازم جلو خودمو گرفتم

برا حقوقمم بالاتر بخون چی گفتم حتی ب خودش زحمت نداد جواب پیام بده عوضی 

میخام زنگش بزنم بگم بیا اینارو وردار ببر خرابه کسی هم نمیخره مچ دست و کمرم خورد شد از بس هرروز صبح باید یه مغازه پر خالی کنم

چی بگم بنظرت 

اول که زنگ نزن بزا بیاد ببینه کاری نکردی حرفی بزنه بعد تو بهش بتوپ که اره منو‌گرفتی ب کارگری ، خب بر ...

خودش معلوم نیس کی بیاد نه هرموقع عشقش میکشه میاد اکثرا تو شیفت عصر میاد ک من نیستم هروقتم میاد یمشت ات اشغال جدید ورمیداره میاره میره بعد باید ما بچینیم مغازه هم پوکیده جا نداره دیگه فقط مونده رو سر خودم بزارم

خودش معلوم نیس کی بیاد نه هرموقع عشقش میکشه میاد اکثرا تو شیفت عصر میاد ک من نیستم هروقتم میاد یمشت ...

پس زنگ بزن بش بگو اقای فلانی من اگه میشه یه کم وقته شمارو بگیرم و شروع کن بگو کارگر بیار روزمزد من نمیتونم صفرتاصد کارای مغازتو انجام بدم تا الانم خیلی سکوت کردم حرمت نگه داشتم الانم محترمانه دارم ازتون میخوام که هم حقوق بنده رو واریز کنید هم یکیو بیارید اینارو براتون جمع کنه از عهده من خارجه این همه کار تویه چند ساعت

+خدایاشکرت🤍