دخترم دو ماه و نیمشه اول شیر خشک گیگوز میدادم دل درد شدید میشد و رنگ مدفوع سبز معمولی بعد اپتامیل دادم یبس میشد و اذیت میشد مزش هم دوست نداشت موقع مدفوع رنگ مدفوع زرد بود معمولی بود ولی الان سیمیلاک توتال کاموفورت 1 میخوره دل درد نداره یبس نیس قشنگ میخوره فقط رنگ مدفوعش سبز تیره لجنی شده.با بوی خیلی بد. یعنی نمیسازه بهش اینم؟
شاید سرما دیده سرما ک دیده باشه هم مدفوعش سبز میشه
شاید از شیر خشک نیست
خودت شیرشو هی عوض کردی یا دکتر؟
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
شاید سرما دیده سرما ک دیده باشه هم مدفوعش سبز میشه شاید از شیر خشک نیست خودت شیرشو هی عوض کردی یا دک ...
خودم از دکتر داروخانه پرسیدم تا الان شیر خودمو میخورد ولی خیلی کم شد دیگه نخورد منم شیر خشک دادم ک حداقل گشنه نمونه گیگوز تا ی ماهگی ساخت بعد دیگه نساخت
ن اگه سرما خورده بود وسط وعده های از اپتامیل دادم مدفوع زرد شد بعد دوباره ک ندادم سبز شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودم از دکتر داروخانه پرسیدم تا الان شیر خودمو میخورد ولی خیلی کم شد دیگه نخورد منم شیر خشک دادم ک ح ...
عزیزم شما روده و معده برا بچت نزاشتی ادم برا بچه نوزاد با دکتر مشورت میکنه دکتر داروخانه چی میگه متخصص باید میبردی اون دارو بده الانم ببر دکتر بهش شیر خشک مناسب تجویز کنه
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....