2777
2789

سلام....موهای من مشکی پر از تارهای سفید...میخوام برای اولین بار رنگ کنم....بنظرم در حد هایلات روی موهای مشکی خودم جالب میشه...بخوام هایلایت کنم باید دکلره بشه اون قسمت موها؟میخوام هایلایتم قهوه ای باشه و رنگ روشن نمیخوام...و هایلایت از کدوم بخش مو میزنن اصلا نمیخوام ریشه موهام رنگ ببینه...خیلی سوال کردم🙈میشه راهنماییم کنید

توصیه میکنم خودت اصلا اینکار رو نکن.‌چون موی مشکلی دیر رنگ باز میکنه. بخوای دکلره کنی شاید به دو مرحله برسه اون وقت خودت اینکارو کنی موهاتو میسوزونی. بهتره بری یه آرایشگاه خوب

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
توصیه میکنم خودت اصلا اینکار رو نکن.‌چون موی مشکلی دیر رنگ باز میکنه. بخوای دکلره کنی شاید به دو مرح ...

حتما میرم ارایشگاه...بخوام قهوه ای کنم دکلره میخواد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما میرم ارایشگاه...بخوام قهوه ای کنم دکلره میخواد؟

لایت های قهوه ای رو زمینه مشکی؟ یا موهاتونو یکدست قهوه ای کنید؟

آیا تو همان که مینمایی هستی؟🌱🍀                     کاربرقدیمی ام سال ۹۸ لطفا گزارش نزنین برام دیگه شماره ندارم
حتما حتما میرم آرایشگاه...فقط میخوام بدونم موهام مشکی و لایت قهوه ای بخوام حتما دکلره میکنه؟بدون دکل ...

میشه عزیزم بگین با رنگ غلیظ براتون رنگ بزاره اگه قهوه ای تیره تا مثلا ی کوچولو روشن عسلی طور بخواین اره درمیاد بدون دکلره خیلی هم مو سالم تره

آیا تو همان که مینمایی هستی؟🌱🍀                     کاربرقدیمی ام سال ۹۸ لطفا گزارش نزنین برام دیگه شماره ندارم