2777
2789
عنوان

تا حالا همچین مشکلی داشتید ⁉️

128 بازدید | 10 پست

تلگرامم خود به خود خروج از حساب شده 😐

دیشب ساعت یک چک کردم همه چی اوکی بود الان رفتم مثل موقعی که تازه نصب میکنی زده شماره رو وارد کنید 😶 

شماره تلگرامم یکی دو هفتست واسه یه کاری دادم به همسرم ممکنه که اون وارد حسابم شده و منو دیلیت زده ؟ 🤐 

آخه من کلی کانال داشتم که ضروری بود فک نمیکنم کار اون باشه ! 

ممکنه خود به خود خارج شده باشه ؟!

•💎•

دیگه وارد نمیشه؟ اگه اره که تعلیق شدی دیگه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشست فعال رو غیرفعال کنید

گفتم که سیم‌کارت دست همسرمه منتظرم بیاد شماره رو بزنم که کد بیاد 

من گذرواژه شو فعال کرده بودم جز کسی که شماره دستش باشه کسی نمیتونست وارد حسابم بشه

•💎•

شوهرم بیرونه منتظرم بیاد بعد شماره رو بزنم که کد بیاد چرا تعلیق بشم آخه 😶

چی بگم والا

ولی روبیکا یه سری منم الکی الکی تعلیق کرد😐

برنامه ها دیوانن کلا

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چی بگم والاولی روبیکا یه سری منم الکی الکی تعلیق کرد😐برنامه ها دیوانن کلا

برنامه های ایرانی که کلا داغونن ولی تلگرام آخه برام عجیبه 🤐 

سالهاست تلگرام دارم اولین باره همچین چیزی میبینم 

•💎•

کاربر اصیل مستقل من یک مدت خیلی پیگیرت بودم نگران شده بودم براتحالت خوبه عزیزم ؟

ممنون عزیزم از احوال پرسیت💙

سعی میکنم خوب باشم 🙂

وقتی اون تاپیکو زدم انقدر اعصابم بهم ریخته بود که حد نداشت واسه همین زودم پاکش کردم و ترجیح دادم اگه روزی واقعا خودکشی کردم پنهان بمونه.... 

شرمنده اگه باعث نگرانیتون شدم🌱

ممنون عزیزم از احوال پرسیت💙سعی میکنم خوب باشم 🙂وقتی اون تاپیکو زدم انقدر اعصابم بهم ریخته بود که ح ...

عزیزم امیدوارم زودی حال روحیت خوب بشه

تو کاربر خیلی خوب و فهمیده ای هستی❤️✨️

عزیزم امیدوارم زودی حال روحیت خوب بشهتو کاربر خیلی خوب و فهمیده ای هستی❤️✨️

فدای مهربونیت گلم لطف داری بهم💙✨