2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم داره با برادراش شریکه کارشون خوبه روزی ۲تا بار میبرن البته ماشینشون برا شن و ماسه هس هر باری ک میبرن ۲تا ۳میلیون میگیرن ک میشه روزی ۶میلیون و خب چون شوهرم قسط و بدهی داره برای خودمون چیزی نمیمونه اما پولش خوبه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
شما که داری دستتون تو کاره میدونید

ما الان شریکیم ۲دنگ،که البته همین ۲دنگ هم با برادرشوهرم دوباره شریکیم،گاهی اوقات هر۱ماه ۴۰روز بین ۴۰تا۵۰میلیون میدن،ولی امسال از بعد عید فقط یه بار۲۰میلیون دادن،هر بار میگن لاستیک خریدیم یا ماشین خرابی داشته،واسه همین گفتم بپرسم چموریاس اگه کسی داره

یقین دارم که بهترین روزا میان  
شوهرم داره با برادراش شریکه کارشون خوبه روزی ۲تا بار میبرن البته ماشینشون برا شن و ماسه هس هر باری ک ...

ما بخواییم بگیریم باری میگیریم ما هم با برادرشوهرم شریکیم

ما الان شریکیم ۲دنگ،که البته همین ۲دنگ هم با برادرشوهرم دوباره شریکیم،گاهی اوقات هر۱ماه ۴۰روز بین ۴۰ ...

خدا به اموال و سلامتی تون برکت بده عزیزم

دقیقا همینطورع

یه ماه خوبه سود خالصه

یه ماه خرج ماشین از کارکردش بالا میزنه

یه بار تعمیر لازمه

یه بار بیمه هاش تموم شده

یه یار لاستیک نداره

بار گیر نمیاد ، کمسیون زیاد میگیرن

شکر خدا درامدش خوبه ولی خب خرجشم بالاست

زحمت و دردسرشم فراوونه 

اقساط دار ها هم که ...

حدود ۳ماهه داداشم من مرز گیر کرده نه خالی میکنن نه آزادشون میکنن 😞

۳ماه خوابیدن ماشین خودت میدونی یعنی چی 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

خدا به اموال و سلامتی تون برکت بده عزیزمدقیقا همینطورعیه ماه خوبه سود خالصهیه ماه خرج ماشین از کارکر ...

خیلی ممنون عزیزم،ما هم واسه همون ۲دنگ ک شریک شدیم تمام زندگیمون فروختیم ما کشاورزیم و با زحمت همه شو جور کردیم،دیگه شوهرم وبرادرش خسته شدن از کشاورزی،می‌خاییم اگه خدابخاد و بتونیم در حد یه رنو تی یا داف بخریم

خدا به اموال و سلامتی تون برکت بده عزیزمدقیقا همینطورعیه ماه خوبه سود خالصهیه ماه خرج ماشین از کارکر ...

آره خیلی سخته ماشین بخوابه،ترانزیت کار میکنن برادرتون؟

ما الان شریکیم ۲دنگ،که البته همین ۲دنگ هم با برادرشوهرم دوباره شریکیم،گاهی اوقات هر۱ماه ۴۰روز بین ۴۰ ...

اره خرابی داره مثلا میبینی یه ماه کلا پنج میلیونم نداد بهت 

اگر ماشین سالمی باشه و خرابی انچنانی نداشته باشه قشنگ ماهی 200 درامد خالص میده بهت 

ولی من معتقدم ادم باید یمدت کار کنه مثلا یکسال

بعد درامدشو جمع کنه کنار ماشین سنگین یه سرمایه ثابتی بخره برای خودش مثلا زمینی مغازه ای چیزی  

مثلا برادر شوهر من اگر ماشین سنگین داره باغ هم داره