2777
2789

داشتم کابوس میدیدم 

تو کابوس داشت بهم حمله میشد 

ولی یهو صدای کوبیدن  در اومد خیلی ام محکم بود 

بیدار شدم از گوشی چک کردم دیدم کسی نیست 

خیلی بد از خواب پریدم 🥺🥺🥺

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

عب نداره مهم اینه ک بیدارشدی و بهت نشون دادن کابوس میبینی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن ولی داشتم خواب میدم ترسناکم نبود یهو یکی تو‌گوشم جیغ کشید بیدار شدم همم خواب بودن

فکر نمیکردم درموردش مطلبی باشه الان سرچ کردم 

نوعی سندروم  نادر هستش 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
مامانم میگه چندشب پیش ک خاب بود یکی محکم زد تو سرم و از خاب بیدارشدم فکردم میگه داداشت زد بهم یا کسی ...

فکر نمیکردم درموردش چیزی بخونم تاپیک زدم ولی الان که دیدم بالاتر گفتن منم اینجوری میشم سرچش کردم 

خیلی بده 

نگا درد نیست یه حالتیه که انگار مغز معلق شده و داره تاب بازی میکنه

یا تند تکون میخوره