2777
2789
عنوان

چجوری جذبش کنم کسی قدرت جذب بلده

154 بازدید | 9 پست

الان پنج روزه درگیرشم ؛ راستش رفتم پیش یه دکتری که دندونمو درست کنه کاش درست نمیکرد؛ درحین که داشت کارمیکرد رو دندونم؛ نمیدونم چیشد بدجوری جذبش شدم؛ الان پنج روزه صبح تاشب تووفکرشم دوسدارم یجوریی اونو سمت خودم بکشم ؛ کاش قدرت جذبی باشه بتونم بدستش بیارم؛ بدجور بهش علاقه مند شدم یکی بهم بگه چیکارکنم؟سنمم که کم نیست بخوام هول بازی دربیارم ؛ عشقو یبارتجربه کردم اما موفق نشدم ولی بعداز گذشت دوسال اینجوری یهویی عاشق یه آدم بشم توی یکساعت اتفاقی نیست

شما از کجا میدونی خودش دوست دختر نداره یا عاشق کس دیگه نیس؟؟؟؟اون اگه از شما خوشش بیاد شماره شمارو ا ...

افرین درسته ؛ شماره منو ازتو پرونده درمیاره ؛ منم نگفتم اون ازمن خوشش اومده؛ گفتم که من خوشم اومده ازش ؛ خیلی بده علاقه مند شدن به کسی که حتی روحشم ازت خبرنداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین درسته ؛ شماره منو ازتو پرونده درمیاره ؛ منم نگفتم اون ازمن خوشش اومده؛ گفتم که من خوشم اومده ا ...

اره دیگه اگه خوشش بیاد باید همین کارو کنه

سالها پیش یه دندونپزشک همین کارو کرد شماره منو از توی پروندم در آورد ۳ روز بعد بهم پیام داد

اره دیگه اگه خوشش بیاد باید همین کارو کنهسالها پیش یه دندونپزشک همین کارو کرد شماره منو از توی پروند ...

نمیدونم چیکارکنم ازذهنمم بیرون نمیاد ؛ تووفکرم هست دوباره برم سمتش به یه بهونه ایی ؛ فقط ببینمش همین 

نگاه مث نوجوونا هول بازی درمیارم ؛ خب چیکارکنم بقرآن دست خودم نیست باورکن، اگه چیزی بود که باعث میشد جذبش کنم انجام میدادم 

چون داشته رو دندونت کار می‌کرده خوشت اومده از لمسش. این علاقه و عشق نیست هوسه هوس

چ لمسی بابا ؛ ده تا دستکش و ماسک پوشیده ؛ دکترای زیادی پیششون رفتم اینجوری نشدم ؛ کلا خوشم اومد همون موقعه که داشتم بهش مشکلمو توضیح میدادم ؛ لعنت به من 

چ لمسی بابا ؛ ده تا دستکش و ماسک پوشیده ؛ دکترای زیادی پیششون رفتم اینجوری نشدم ؛ کلا خوشم اومد همون ...

ببین اینجور مواقع بعضی ها میگن این حرفها املی هست اما چرا پیش دندانپزشک خانم نرفتی. 

والا که هوسه اسمشو هر چی بذاری فقط گول زدن خودته.

از خدا جوئیم توفیق ادب