2777
2789

محرومیت دوباره برگشته من واقعا هنوز دلم با رشته های تاپه نمیتونم راضی بشم با رشته های دیگه اگرم برم سرکلاس دیگه محرومم جریمه نقدی هم باید بدم🥲ای خدا این چکاریه با ما میکنن

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌میشه محرومیت هارو برای منم توضیح بدی؟حتی وقتی دانشگاه آزاد و غیر انتفاعی هم بری محرومیت داری ا ...

عزیزم بخدا منم گیج شدم از دست اینا یبار میگن تمام روزانه ها یبار میگن روزانه های با سوابق نه منم زیاد سر نیوردم اما ازاد و غیرانتفاعی محرومیت نداره اما نمیدونم باید قبل ثبت نام انصراف داد یا نه

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
خیلی تحقیق کن این روزا اگه قبل ثبت نام انصراف باشه ب نوعی فق پول ریختن تو سطله نهایت ی ترم باید بخون ...

دقیقا

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
عزیزم بخدا منم گیج شدم از دست اینا یبار میگن تمام روزانه ها یبار میگن روزانه های با سوابق نه منم زیا ...

شما میدونی دانشگاه آزاد با غیر انتفاعی چه فرقی دارن؟؟از لحظ مدرک؟

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!
پس چیه؟

سر کلاس دولتی میشینی ولی پول میدی دانشگاهت همون دولتیه شهریه از آزاد بیشتر و قبولی سختر

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
خیلی تحقیق کن این روزا اگه قبل ثبت نام انصراف باشه ب نوعی فق پول ریختن تو سطله نهایت ی ترم باید بخون ...

راستی برای ثبت کد رشته توی سایت راسته میگن باید برای دانشگاه آزاد ۱ میلیون واریز کرد؟😶🤔

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!