2777
2789

من با کسی اشنا شدم برای ازدواج تقریبا ۱ ماه بودش، روانمو ازم گرفت اعتماد ب نفسمو ازم گرفت دقبقا توی ۱ ماه ۴ کیلو کم کردم 

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کاری میکردم میگفت تو خسیسی، حالا منه بیچاره. همش میگفا تو عوضی هستی، فوق العاده بددهن، ی نمونه کارش این ک استند قفس میخاست میگفت من استند قفس داشتم ولی تو باعث شدی عمم استند رو ببرع، حالا من بیجاره از همه جا بی خبر 

اونقدر کفت ک من گفتم پیدا میکنم برات یکی، فکر کنید پیدا کردم خریدم پول اسنپ دادم اوردن دم خونشون‌. بعدش گوشیشو خاموش کرد. اخز شب پیام داد تو دست دوم خریدی تو روت شد اینو برام بخری.حالا دست اول بود

اونقدر بددهتن ک نگو. ببخشید جوری راحت بودن ک عمه ای ک ۳۵ سالش بود زنگ میزد ب این میگفت جای حصوصیم رو چقدر ژل بزنم، یا مثلا این میگفت عمه تو باید رابطه جنسی داشته باشی 

ممنون ک ب درد دلام گوش کردید. حالا بقول بچه ها اگه مادرشوهر عروس یا خواهرشوهر بود همه سر و دست میشکس ...

عزیزم این مشخصه مشکل داره ،فکر کنم گیرش استند بود فقط اکه زودتر میخریدی زودتر گورشو گم می‌کرد 

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا