2777
2789
عنوان

غسل بکنم یا ن

323 بازدید | 12 پست

سلام

بچه ها اینکه میگن اوج لدت جنسی خانم باید برسه و رطوبت همراهش یعنی جنب شدن خب برای من سواله اوج لذت جنسی یعنی چه حالتی؟؟؟

چون من فکر کنم خیلی ها توی معاشقه از بدنمون رطوبت خارج میشه ولی خب ببخشید تپش قلب، لرزش و هیچی نداریم توی این حالت یعنی باید غسل بکنیم یا خیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب مرجع تقلیدت رجوع کن خب

من بیشتر وسواسم گل کرده

تماس گرفتم میگن اوج لذت جنسی همراه با ترشح گفتم اوجشو نمیدونم چطورهو درک نکردم گفت همین ک درک نکردی یعنی یقین نداری  و پاکه

ما فعلا ی محرمیت داریم برای اشنایی و در همین حدش هم پیشرفت کردیم۰😪

اگه شک داری یه غسل بکن دیگه 

مگه چقدر کار داره 🥴🥴

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

من بیشتر وسواسم گل کردهتماس گرفتم میگن اوج لذت جنسی همراه با ترشح گفتم اوجشو نمیدونم چطورهو درک نکرد ...

من مجرد چشم و گوش بستم.ماجرا رو برام باز نکن

تاپیکم اشتباهی اومدم😅😄

اگه شک داری یه غسل بکن دیگه مگه چقدر کار داره 🥴🥴

خانم شدم مرغابی🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

کاش محرم نمیشدیم اصلا جنبه‌شو نداریم همش ببخشید میلولیم بجای اشنا شدن😐

خانم شدم مرغابی🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️کاش محرم نمیشدیم اصلا جنبه‌شو نداریم همش ببخشید میلولیم بجای اشنا شدن� ...

کار اشتباهی می‌کنی 🙊🙊 

از این به بعد بهش بگو این چیزا ممنوعه 

ممکنه چند قدم بیاد جلوتر و درخواست های بیشتری ازت داشته باشه 

وقتی این چیزا بین شما باشه کمتر میتونی به اخلاقش پی ببری 

از همین اول ببین خسیس هست یا نه 

اهل محدود کردن 

اینکه مریض میشی چقد اهمیت میده 

دکتر می‌بره یا نه 

شکاکه یا نه

خلاصه خیلی مراقب باش 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

کار اشتباهی می‌کنی 🙊🙊 از این به بعد بهش بگو این چیزا ممنوعه ممکنه چند قدم بیاد جلوتر و درخواست های ...

اخه قبلش یه تایمی خودمون اشنا شدیم بعد کشوندیم ب خانواده ها و....

نمیدونم چی بگم