2777
2789

بچه ها میشه لطفا درباره این دو رشته هر اطلاعاتی دارید بهم بدید؟؟

فرق علوم کامپیوتر با مهندسی کامپیوتر چیه؟

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامپیوتر اگه برنامه نویسی یاد بگیری خیلی خوبه

حسابداری هم رشته خشکیه ولی خوبه اونم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
جفتشون ربطی بهم ندارنکامپیوتر مغز میخواد ولی برو ببین دروس دانشگاشوو من فک میکنم مثل برق اشبا شه چون ...

درسته

ولی من کلا کار با سیستم رو دوست دارم

و خب راستش بینه این دو رشته مرددم که کدوم رو انتخاب کنم بعد ها پشیمون نشم

من حسابداریم خیلی راضیم ولی ولی باید علاقه داشته باشی تا بتونی موفق بشی 

اگه ارادشو داشته باشی میتونی به درآمد بالا برسی 

کامپیوتر سختتره بنظرم برا مهاجرت گزینه مناسبیه ، اینجاام باهاش میشه به درآمد رسید ولی با مهاجرت یه چیز دیگس 

اگه قصد موندن داری که خب کامپیوترم تلاش خودشو میخواد

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
من کامیپوتر رفتم عالی یود رفیقم حسابداری رفت می‌نالید همشزبانت خوبه برو کامپیوترریاضیت خوبه برو حساب ...

چرا می نالید؟

رشته خوبی نیست؟

کامپیوتر از چه نظر میگی عالیه 

شما دانشگاه خوندینش؟

الان چیکاره شدید

من کامیپوتر رفتم عالی یود رفیقم حسابداری رفت می‌نالید همشزبانت خوبه برو کامپیوترریاضیت خوبه برو حساب ...

اصلا حسابداری کوچکترین ربطی به ریاضی نداره

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

راسی اسی دریای کامپیوتر واقعااا سخته 

و زبانتم باید خوب باشه

من حسابداریم خیلی راضیم ولی ولی باید علاقه داشته باشی تا بتونی موفق بشی اگه ارادشو داشته باشی میتونی ...

رشته دبیرستانت چی بود؟

من‌بینه یه عالمه سوال و سردرگمیم 

رشته ام انسانیه 

و خب هرچی فکر میکنم فقط به کامپیوتر و حسابداری یه جورایی رقبت دارم فکر میکنم توش موفق میشم

میشه بیشتر درباره اش صحبت کنی؟