2777
2789
عنوان

شغلی باحقوق عالی پیداکردم

632 بازدید | 43 پست

بچها کارش فروشندگی  هست 

این فروشگاه های امید که پلاسکو خرده ریزه میفروشن

حقوقش ۱۱تومنه با بیمه و.....

شیفت هاشم چرخشی یه هفته صبح تاعصر یه هفته عصر تاشب 

ولی سرویس برگشت نداره هفته ای یکبارم مرخصی دارم

تازه برای کار کردن باید برم مجوز هم بگیرم از اداره کار گفتن واجبه

حالاشما باشین بااین شرایط میرین اینجا سرکار یاخیر؟!!

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
برو شاید خوشت اومد

اخه یکم‌ نگران شیفت شب هام ازخونمون خیلی دوره باید اسنپ بزنم 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
ساعت کارش ؟ آره برو

انگار ۹صبح تا ۵عصر  واس شیفت صبح

۵عصر تا ۱۱شب  واس شیفت شب

اگر مجردی یا بدون بچه که میتونی بریمن کار با حقوق ۲۵ با بیمه در زمینه رشتم پیدا کردم ولی چون حضوری ب ...

مجردم عزیزم

اخه الان برای مجوز ک میخام باید ۱تومن هزینه کنم ۱تومنم برای هزینه برگشتم دزنظر بگیزم واقعا صفرم ولی به شدتم پول لازمم 😣

نمیشه یه هفته آزمایشی بری ببینی چطوره؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

تا زمانی که کار بهتری پیدا کنم بلهمبارکه

کار بهتری نیست دیگه همشون حقوقا کم شرایط سخت

مثلا یکی فروشندگی شیف شب ۴تا ۱۲شب حقوقش ۷تومن