2777
2789
عنوان

چرا ما جایی نداریم بریم تعطیلات همیشه خونه ایم

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 121 پست
خوبه قزوین ؟جاهای دیدنی داره؟

خیلی زیاد جای دیدنی داره یک بازار داره به اسم سعد السلطنه  حسینیه امینی ها و چند جای دیگه توریست های خارجی یکی از جاهایی که میان قزوین هست هتلی که ما بودیم مسؤل پذیرش می‌گفت قزوین از لحاظ جاهای دیدنی مثل اصفهان هست علاوه بر همه اینها آب و هوای خیلی عالی هم داره به سمت الموت که می‌رید طبیعت فوق العاده و زیبایی داره یک جایی رفتیم به اسم راز ومیان نزدیک رودخانه بود اونجا دوشب خوابیدیم آب و هوای فوق العاده ای داشت من دوماه قزوین بودم جزو بهترین روزهای زندگیم بود حتما داخل اینترنت بزنید جاهای دیدنی قزوین رو ببینید

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
من خودم دوست دارم مهمونی برم توحمع ها باشم وقتی میشنوم بقیه چه مهمونیا وتولدیایی میرن دلم میخاد ولی ...

منظورم جمع ۵تایی خودتونه...عزیزم منم اینجا غریبم وهیچ مهمونی نمیرم وهمیشه با همسرم باهمیم همین تا دریاچه برم انگار رفتم مسافرت ولذت میبرم اصلا هم اینستا واینا ندارم باعث میشه آدم قیاس کنه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره سخته ولی ما پارسال رفتیم سرعین خیلی خوش گذشت بچه ها خیلی خوششون اومد

بچه ها خوششون میاد

ولی به نظر من به مادر خانواده فشار میاد 

شما چند تا بچه داری؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
منظورم جمع ۵تایی خودتونه...عزیزم منم اینجا غریبم وهیچ مهمونی نمیرم وهمیشه با همسرم باهمیم همین تا در ...

من چون دوروبرم خواهروبرادرام وجاری وبقیه هستن میبینم چه خوش میگذرونن دلم میخادمنم بیشترمیرفتم گردش وتفریح اینستا که نه اصلا خودمو قیاس نمیکنم

من سه تا بچه دارم

خدا حفظشون کنه 

منم سه تا دارم

واقعا خسته میشم 

همه س باید لباس عوض کنی بشوری ببری بیاری

به همسرم می گم دلم مسافرت تنهایی میخواد

تنهای تنها  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من چون دوروبرم خواهروبرادرام وجاری وبقیه هستن میبینم چه خوش میگذرونن دلم میخادمنم بیشترمیرفتم گردش و ...

باهم رابطتون خوب نیست دور همی داشته باشین گاهی؟

به کارگرا میدن فقط؟

ب هر کی که بیمه تامین اجتماعی باشه میدن

اسمش خانه کارگر

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

اگه بیمه تون تامین اجتماعی باشه

مبتونید برید شمال.قشم.مشهد.گرگان.شیراز و اصفهان.سرعین.اردبیل و تبریز

من قشم و تبریز رفتم واقعا تمیز بود

اردبیل و سرعین و شمال معمولی بود

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

ما هم شرایطمون برای مسافرت اوکی نبود 

چند وقت پیش شوهرم گفت چقدر پس انداز داری گفتم اینقدر

نه شرایط مسافرت رو داشتیم نه مالی اوکی بودیم 

دیگه با آشناها قرار شد آخر هفته بریم باغ  که جریانش تاپیک آخرم هست که کنسلش کردم‌

ولی یه تور یک روزه با بقیه فامیل قراره بریم که هزینه ی خودم و شوهرم و برادرم با رفت و برگشت و خوراک 2 تومن شد 

درسته کمه ولی برای روحیه خوبه

چراخوبیم ولی تنبلن حوصله مهمونی خونشونو ندارن اتفاقا پیشنهاددادم ماهی یه بارخونه یکیمون جمع شیم ولی ...

خب بیرون هم موافق نبودن؟