2777
2789
عنوان

چرا ما جایی نداریم بریم تعطیلات همیشه خونه ایم

| مشاهده متن کامل بحث + 2570 بازدید | 121 پست
نرفتم طبیعت گردی بابچه ها اخه میشه؟من تجربه ندارم

من دوتا دختر دارم الانم حاملم اتفاقا حالمم بده بدویارم ولی بخاطر بچه هام هیچ تعطیلی رو از دست نمیدیم بساط کباب یا جوج و سیخ برمیداریم براشون چیپس و پفک میخره شوهرم منم تخمه میوه برمیدارم میریم طبیعت ترجیحا جایی نزدیک اب بچه ها بازی میکنن بعدم نهار و غروب میایم خونه تازه این بقیه ان ک هی گله میکنن بهشون خبربدیم باهم بریم ولی ما جمع خانوادگیمون رو بیشتر دوس داریم😃

مامان سه تا قندعسل

دوربریامون وضع مالیشون خوبه ولی بچه ها شلوغ میکنن حوصلشون نمیکشه

گفتم دیگه... استهلاک هم هست..

فقط مادی نیست...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یکیش تقریبا همسن خودمه خیلی دوستم اونم یدکنه بچه داره من دوتا باهم خیلی رفت و امد داریم ولی اون ی ...

اره دوست خوبه ولی نمیدونم چرا چندسالیه دیگه نتونستم دوست پیداکنم ازهیشکی خوشم نمیاد یااونا ازمن خوششون نمیاد

بازم خوبه بخدا من حتی یه همسایه ام داشتم دوست بودیم راضی بودم

عزیزم عزیزم برید قزوین اینقدر زیبا و دیدنی هست جاهای دیدنی داره نهایت دوشب بمانید تا هزینه جا کم باشه خودتون توی خونه غذا درست کنید کنسرو کنید اونجا فقط یک برنج بپزید اینطوری هزینتون خیلی کم میشه

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
مام هیچجا نرفتیم با همسایه هامون برنامه چیدم زنونه بریم حموم عمومی😂😍

ای چه حالی میده...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من دوتا دختر دارم الانم حاملم اتفاقا حالمم بده بدویارم ولی بخاطر بچه هام هیچ تعطیلی رو از دست نمیدیم ...

وای چه خوب انقددوست داشتم بایکی مثل شما اشنا بودم ازش یادمیگرفتم اگه تهرانید مثلا کجاها میبرید بچه هارو؟

دقیقا ماهم !!حالا ما ک مامان بابام اینا خیلی فامیل دارن از نظرت پول و اینا هم مشکلی نداریم برای مساف ...

منم شوهرم بی حس وحاله مسافرت بایدحتما ازقبل هتلی جایی  بگیره همه چی اکی باشه بره

دقیقا منم دوست دارم بچه ها لذت ببرن ازکودکیشون ولی همسرم زیادپایه نیست روستا وپارک نمیبره درحدهمون ...

بچه کوچیک سخته حق داری پسرکوچیک منم۱۱ماهشه بیرون سخته توکالسکه هم نمیمونه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️