2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69418 بازدید | 757 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش گلم توام برو مار و پله اتو بازی کن 😉 بیخیال بابا برا چی داری حرص میخوری عزیزم من قصد ناراحت کرد ...

من مجردم ولی با پدر مادرم حتی مادربزرگم کلی منج و مارپله اینا بازی میکنیم خودتونو زود پیر نکنین دنیا دو روزه کیف کنین 

کودک درونتونو فعال نگه دارین اینایی که اسی‌گفت بعضیاشون عالی بودن زندگی همینه قرار نیست فقط فشار بخوریم🥲❤️

زندگی اصلا این بچه بازیا نیس زندگی چرخاندن خونه با ماهی هفت هشت  میلیون پوله ! دادن نصف حقوق برای کرایه خونه با بقیه اش خرج بچه کادو مهمونی و... تازه اگر شانس بیاریم شوهره اعتیاد و بیکار و زنباره و... نباشه چون استارتر مجرده کلاتصورش از متاهل بودن با خاله بازی شبیه تره! ولی من به خیال یه تاپیک روانشناسی وارد شدم کاش بجای اینهمه دروغ چنتا تاپیک درست میزدن که اگرم میزنن انقدر ازین چرندیات هست که چار تا خوبشم دیده نمیشه! جک گفتن و خنده بد نیس ولی دروغ به شدت بده...کاش می دونستیم....

عزیزم چون وقتی یکی میاد یچیزی مینویسه همه حمله میکنین کلمه دوست پسر تغییر کرده به شوهر و نامزد😂♥️

عزیزم دوس پسر با همسر زمین تا اسمون فرقشه انشاالله وقتی رفتی زیر یک سقف میبینی زندگی این چیزای رویایی نیست

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

یعنی یه تایم خالی در ماه نمیتونم با نامزدم داشته باشم؟عجبا

نامزد خب خانواده در جریانن دچست پسرو که نه

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم