بخاطر هیچکس هیچچیز را تحمل نکن قرار هم نیست طلاق بگیری فقط میخای بترسونیش و سفر مجردی و رفیق بازی ب ...
آره واقعا دیگه باید یه کاری کنم. زندگیم همینجوریش مزخرفه اینم بدترش کرده
بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما توی تایپیکهای قبلت گفتی دوست پسرته دوساله باهمید و هردو بیست و سه سالتونه بعد اینجا میگی من ۲۵ ایشون ۳۱ و شوهرته ؟؟ دروغ گفتنتون چه دردی رو دوا میکنه
عزیزم اینا وقتی میشه که شوهرتون پایه باشه شوهر من پایه این کارها نیست
امضات🤲🏻💚
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
نه بابا دروغ میگه توی تایپیک قبلش گفته هردوتاشونم بیست و سه سالشونه و دوست دختر و پسرن سرکار گذاشته مثلا بگه من شوهری دارم که پایه است و دلتون بسوزه 😂😂😂😂😂😂